kaczmar13 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 może ktoś przerabiał ten temat, mam u siebie z tyłu zaciski żeliwne (B5 96r), jak wygląda zamiana na aluminiowe ? Wszystko pasuje czy to grubsza rzeźba ? podpowiedzcie
jihad Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Są prawie identyczne. Musisz kupić razem z przewodami i klockami.
pieciajek Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Raczej zaciski z siodełkami a klocki swoją drogą tez się nieco różnią. A po co chcesz zmieniać? Żeliwne gniją i puszczają tyłem płyn jak przykorodują a alu śniedzieją i też puszczają płyn to nie wiem po co chcesz zmieniać. Efekt jest ten sam.
bezimienny Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Sam teraz będe przechodził zmiane zacisków z żeliwnych na alu bo takie przez przypadek kupiłem z tego co sie dowiedziałem to tarcze zostaja te same jarzma tez natomiast sa inne klocki i przewody hamulcowe. Oznaczenia klocków to FDB1083 dla FERODO a przewodów to 8D0611775J i to wszystko
spetsnaz Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Tu macie wszystko opisane http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=37386.msg544370#msg544370
Rekomendowane odpowiedzi