Kubica86 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Witam, mam mały problem byłem w tym tygodniu na ,,trzepakach" i powiedzieli mi żebym wymienił wachacz dolny tylny przedniego zawieszenia tzw. banan. I teraz mam pytanie czy wymienić tylko wskazany czy też razem z wachaczem prostym tzw. nośnym. Nie mam pewności i chciałbym zasięgnąć waszych rad. Co o tym sądzicie, może ktoś już miał z tym doczynienia. Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Nic sie nie stanie jak wymienisz tylko jeden jak pozostale sa ok
rikardo Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Osobiście wymieniłem tylko ten wachacz który miał luz po wcześniejszym sprawdzeniu stanu pozostałych które były sprawne technicznie.
Wąski Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Są dwie opinie że wszystkie i że pojedynczo. Ja wymieniam pojedynczo,jeśli już ktoś doprowadził do stanu agoni to niestety musi wszystkie. :th: Nic nie daje jak się wymieni wszystkie a stuka jeden.Na zdrowy rozum :th:
felipe.avant Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 napewno zemszczą sie za jakiś czas pozostałe możesz być pewny, dlatego sprawdż pozostałe równie dokładnie, żebyś nie płacił za robote dwa razy.
Wąski Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Sprawdzić zawsze trzeba ale po co wymieniać dobre na nowe?
lester0071 Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 wymieniac tylko jede tez zly bo po co wymieniac dobry? jak sie zetrą klocki z przodu to z tyłu dobre tez wymieniacie ?
cayenne Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=13673.0
Rekomendowane odpowiedzi