Norbi Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Impreza poza paroma wybrykami wiadomo kogo :th:, pozdro dla dwoch A4 z ktorymi wracałem, 550km minęło momentalnie, zmęczenia praktycznie brak.Dzięki za super spedzony czas całej ekipie warszawskiej, Hhacek do następnego Aha "-" dla Norbiego , bo znowu nie udało mi się z nim przejechać, ale ja nie odpuszcze, nastepnym razem na 100%. Pozdro Norbi Sorki Kaj ze łba mi wyleciało. Nastepnym razem na 100%!!!
Norbi Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Sorki Kaj ze łba mi wyleciało. Nastepnym razem na 100%!!! No nic dziwnego, cały zlot miałeś co innego w głowie Łoj ciśnienie było za***iste to fakt, ze 2.5 bara
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Trzymam za słowo Kaj dzięki za podróż do Wisły się działo , co?
MARiOLiNi Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Byłem tylko w niedzielę i mogę powiedzieć, że było MEGA Ukłony
taktuś Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 w końcu i ja wróciłem hłe hłe hłe dziękuję organizatorom za zlot- było nastrojowo na palcach jednej ręki policzę z kim nie wypiłem- siedziałem przy każdym stole szkoda że nie byłem na rynku z Wami, szkoda przy powrocie ( to kuźwa już jakaś nowa świecka tradycja się zrobiła) znów zaliczyłem 6pkt karnych- dokładnie jak rok temu
angela Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Wy tu gadu..gadu....... Powiedzcie mi lepiej gdzie te wszystkie foty ze zlotu......
rex Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Wy tu gadu..gadu....... Powiedzcie mi lepiej gdzie te wszystkie foty ze zlotu...... Adikrakow ogarnia foty od Pabla. Będą jeszcze dziś...a przynajmniej powinny być
angela Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Mialam nadzieje ze fot bedzie co najmniej, tak duzo jak po letnim..... A tu widze marniutko.....
rex Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 sie masz 50zet Yo, yo Świeżak Aczkolwiek w sobotę to i podobna xywa powinna być i mi przypisana
slaweq Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Mialam nadzieje ze fot bedzie co najmniej, tak duzo jak po letnim..... A tu widze marniutko..... gdybys slonce nie skasowala tej setki zdjęć z mojego aparatu to juz bys miala co ogladać
angela Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Mialam nadzieje ze fot bedzie co najmniej, tak duzo jak po letnim..... A tu widze marniutko..... gdybys slonce nie skasowala tej setki zdjęć z mojego aparatu to juz bys miala co ogladać to byl przypadek
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 pamiętajcie że można odzyskać dane z karty jeśli tylko raz została sformatowana
ono Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Angela & Sławek poszukajcie programu do odzyskiwania zdjęć z kart , jest tego dużo w sieci , jeśli nie zapełniłeś od nowa całej karty na pewno odzyskasz dużo fotek ten jest nawet git http://www.programosy.pl/program,digital-image-recovery.html
slaweq Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Oniak wiem wiem... Alvaro nawet wysłał mi taki program do odzyskiwania danych ale nie "widział" tej karty i aparatu... niestety juz nic z tego bo karta byla pozyczona a musialem ją dzisiaj oddać
PABLO Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Ja również podziekuje za impre. Podziekowania na schillera i jego dziewczyny za organizację. Do następnego zlotu :th:
pet3r Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 przede wszystkim - szacunek dla Schillera za organizację i ogarnianie całego burdelu z tym związanego. jeżeli chodzi o samą imprezę, to poza paroma incydentami było super - poznałem wielu wartościowych ludzi, poznawanie przerodziło się w dawno zapomnianego mega-kaca, zobaczyłem nowe miejsca i pooddychałem świeżym powietrzem. a najbardziej podobał mi się dojazd wozami konnymi do "Watry" za to powroty niektórych osobników były poniżej jakiejkolwiek krytyki! osobiście w ciągu całej soboty wypiłem sobie parę piwek (tzw "respiratorów") żeby mieć mniejszego kaca i nadawać się do życia ale niektórzy przesadzili ostro (balety na moim piętrze skończyły się bodajże o 3 nad ranem a sami zainteresowani wiedzą jak długo jeszcze pili w pokojach), powsiadali w auta i pojechali do domów - masakra! wybaczcie mi, że młody jestem, niedoświadczony, szajba też mi czasami odbija a próbuję pouczać ale to tylko apel o wyobraźnię.
Rekomendowane odpowiedzi