Wihajster Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 najlepiej to sprawdzic na kodach wyposazenia a jaki jest kod od podgrzewania lusterek?
Lukas Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Ja bym proponował poszuakć w kodach wyposażenia czy masz podgrzewane.Być może maty grzewcze skończyły swój żywot pewnie Hugo wie a jak nie w kodach to czekamy na zime :razz:
Gość zdeniu Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 ja ustawienie ogrzewania lusterek mam obok tego "dzyndzla" od sterowania lusterkiem - tzn na oparciu w drzwiach od kierowcy. takie małe pokrętło z 3 opcjami ustawienia. czy mozesz pstryknąć jakąś fotkę okolic tego "dzyndzla" :mrgreen: bede bardzo dzwięczny :mrgreen:
Gość Rav Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 ja ustawienie ogrzewania lusterek mam obok tego "dzyndzla" od sterowania lusterkiem - tzn na oparciu w drzwiach od kierowcy. takie małe pokrętło z 3 opcjami ustawienia. jak bys mógła to wrzuc fotke,a to ciekawe jednak cos jest do tego podgrzewania :roll: przepraszam,nie zauważyłem
Gość zdeniu Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 jak bys mógł to wrzuc fotke chyba mogła :mrgreen: to jest kobiałka
Yshia Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 po pierwsze kobieta nie kobiałka ! :twisted: po drugie zdjęcie.. pierwsze płaskie z strzałkami - od ustawienia lusterek drugie pokrętełko - od ogrzewania
Hugo Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 po pierwsze kobieta nie kobiałka ! :twisted: po drugie zdjęcie.. Obrazek pierwsze płaskie z strzałkami - od ustawienia lusterek drugie pokrętełko - od ogrzewania Coś nas koleżanka w jajo robi Przecież to drugie małe pokrętło jest od przełaczania lusterek , prawe lewe :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 No raczej pierwsze od prawej to do regulacji polozenia, a drugie d przestawienia tylko lewo prawo. Z tego co wiem tu u mnie lusterka grzeja sie po zalaczeniu ogrzewania tylnej szyby. Sprawdzalem wiec wiem.
Yshia Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Sprawdzalem wiec wiem. ja również, włączając ogrzewanie tylnej szyby nic się nie odparowuje (no oprócz tylnej szyby oczywiście). a ustawiać lusterko mogę jedynie od kierowcy.. może mam jakąś magiczną wersję, ale również sprawdzałam, więc wiem
Hugo Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Sprawdzalem wiec wiem. ja również, włączając ogrzewanie tylnej szyby nic się nie odparowuje (no oprócz tylnej szyby oczywiście). a ustawiać lusterko mogę jedynie od kierowcy.. może mam jakąś magiczną wersję, ale również sprawdzałam, więc wiem Najparwdopodobniej masz spalone maty grzewcze w lusterkach.A jak pokręcisz tym cycuszkiem do regulacji lustreke , to Ci odparowują ??A jak przekręcisz cycuszek na full w prawo i próbujesz ustawiać lusterko pasażera o nic się nie dzieje ??
Gość Rav Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Sprawdzalem wiec wiem. ja również, włączając ogrzewanie tylnej szyby nic się nie odparowuje (no oprócz tylnej szyby oczywiście). a ustawiać lusterko mogę jedynie od kierowcy.. może mam jakąś magiczną wersję, ale również sprawdzałam, więc wiem Najparwdopodobniej masz spalone maty grzewcze w lusterkach.A jak pokręcisz tym cycuszkiem do regulacji lustreke , to Ci odparowują ??A jak przekręcisz cycuszek na full w prawo i próbujesz ustawiać lusterko pasażera o nic się nie dzieje ?? A dzis przegladałem instrukcie i tam sa dwa zdjecia,na drugim jest jakas ikonka obok tego pokretła prawo/lewo.moze to sygnalizuje ogrzewanie.
Hugo Opublikowano 16 Października 2006 Opublikowano 16 Października 2006 A dzis przegladałem instrukcie i tam sa dwa zdjecia,na drugim jest jakas ikonka obok tego pokretła prawo/lewo.moze to sygnalizuje ogrzewanie. Nie.Te ikonki o których mówisz , to są takie malutkie lustereczka
Gość Rav Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 Juz wszystko jasne,brak seryjnie podgrzewanych lusterek,wymieniam wkłady i podciagne instalke od pogrzewania szyby tył.
mrog Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Ogrzewanie lusterek w Audi to chyba szczyt luksusu w moim przypadku rocznik '00 klimtronik, elektryka drzwi, elektryka lusterek, ASR, podłokietnik, subwofer, skóra na kierze i lewarku, 4 pp, a po ogrzewaniu lusterek ani śladu Tego nie zrozumię to powinno być w standarcie tak jak centralny zamek lub ABS - bo w pewnym stopniu tez odpowiada za bezpieczeństwo. Jak to możliwe??? Ja mam skromne 1.6 oczywiście starsze a podgrzewanie lusterek i kilka innych bajerów jest
adadur Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 Myślę że podgrzewanie powinno być. Nie wiem czy to nie jest tak że załacza się automatycznie przy temp. poniżej iluś stopni oraz gry włączymy ogrzewanie tylniej szyby. Co do fotki to pokazuje regulacje lusterek, wystającym pokretlem (zwanym przez Hugo cycuszkiem hehehe) wybieram stronę lub położenie neutralne by sobie przypadkowo nie poprzestawiać, płaskim ustaiwmy położenie lustra. W wersjach ze składanymi lusterkami (dotyczy to chyba tylko B6 i nowszysch) jest w pokrętle (cycuszku) dodatkowe położenie i wówczas lusterka oklapną
M@rcus Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 W wersjach ze składanymi lusterkami (dotyczy to chyba tylko B6 i nowszysch) jest w pokrętle (cycuszku) dodatkowe położenie i wówczas lusterka oklapną Nie tylko w B6 :mrgreen: w B5 również Nie wiem czy to nie jest tak że załacza się automatycznie przy temp. poniżej iluś stopni oraz gry włączymy ogrzewanie tylniej szyby. I tu się trochę dziwię, bo u mnie grzeją w każdym położeniu "cycuszka" po załączeniu ogrzewania tylnej szyby i chyba niezależnie od temperatury. Wczoraj wieczorem miałem okazję sprawdzić - 7,5 st. pokazywał FIS, lusterka zaparowane, włączam ogrzewanie szyby i po chwili lusterka czyściutkie. Chociaż musze jeszcze raz sprawdzić, bo jednocześnie miałem wlączony tryb szybkiego odparowania szyb - może to ma z tym związek. Sprawdzi się - przy aurze która ostatnio panuje będzie wiele okazji. :twisted: Pozdrawiam
Gość Murzyn Opublikowano 27 Października 2006 Opublikowano 27 Października 2006 nie no na 100% grzeja wraz z tylna szyba...odszraniaja sie w mgnieniu oka
pre_pl Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 a jaki jest kod od podgrzewania lusterek? 3BE = outer left rear view mirror: flat, powered, heated 3AF = outer right rear view mirror: convex, powered, heated
Pikuś Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 pre_pl, lub 6XD i 6XE albo 6XC ale to chyba bez grzania i to raczej w modelu B6
pre_pl Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 3AE outer right rear view mirror: flat, powered, heated 3AF outer right rear view mirror: convex, powered, heated 3AG outer right rear view mirror: convex, powered, heated, with special mirror surface (chromium) and US imprint 3AH outer right rear view mirror: flat, manually adjustable from outside 3AJ outer right rear view mirror: flat, powered, heated, electrically foldable 3AK outer right rear view mirror: non-spherical, powered, heated, electrically foldable 3AL outer right rear view mirror: convex, powered, heated, electrically foldable with US imprint 3AV outer right rear view mirror: non-spherical, powered, heated 3AX outer right rear view mirror: convex, powered, heated, according to Japanese regulations 3BE outer left rear view mirror: flat, powered, heated 3BF outer left rear view mirror: convex, powered, heated 3BJ outer left rear view mirror: non-spherical, powered, heated, electrically foldable 3BK outer left rear view mirror: flat, powered, heated, electrically foldable 3BM outer left rear view mirror: convex, powered, heated, according to Japanese regulations 3BS outer left rear view mirror: non-spherical, powered, heated 3BV outer left rear view mirror: non-spherical, powered, heated (AGCC) 3BX outer left rear view mirror: flat, powered, heated, with special mirror surface (chromium instead of silver) 3BZ outer left rear view mirror: convex, powered, heated (large radius) 5RD outer right rear view mirror: convex, powered, heated, electrically foldable 5RP right heated outside rear view mirror with large brace, convex 5SD outer left rear view mirror: convex, powered, heated, electrically foldable 6TG outer right rear view mirror with brace:convex, powered, heated 6TJ outer right rear view mirror: convex, powered, heated, on large brace 6TK outer right rear view mirror: convex, powered, heated (according to AGCC regulation) 6TL Right outer mirror,electrically adjustable/heated,flat 6UG outer left rear view mirror with brace: convex, powered, heated 6UJ outer left rear view mirror: convex, powered, heated, on large brace 6XD outer rear view mirrors: powered, heated 6XE outer rear view mirrors: powered, heatedelectrically foldable 6XF outer rear view mirrors: powered, heatedelectrically foldable, with memory function 6XG outer rear view mirrors: powered, heatedwith memory function 6XH outer rear view mirrors: heated, manually adjustable from inside 6XJ outer rear view mirrors: powered, heatedautomatically dimming 6XK outer rear view mirrors: powered, heatedelectrically foldable, automatically dimming 6XL outer rear view mirrors: powered, heatedelectrically foldable, automatically dimming, with memory function 6XM outer rear view mirrors: powered, heatedautomatically dimming, with memory function 6XN outer rear view mirrors: powered, separately heated 6XP outer rear view mirrors: powered, separately heated, electrically foldable 6XQ outer rear view mirrors: powered, separately heated, electrically foldablewith memory function 6XR outer rear view mirrors: powered, separately heated, memory function 6XT outer rear view mirrors: powered, separately heated, electrically foldableautomatically dimming, memory function 6XU outer rear view mirrors: powered, automatically dimming, separately heated 6XW outer rear view mirrors: powered, electrically foldable, automatically dimming, separately heated No sporo tego....
Rekomendowane odpowiedzi