Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie fele ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wszystkich za i przeciw decyduje sie na 16' :embarrassed: pomimo że ma zawias S-line

Jakie fele wizualnie będą wyglądały na większe, dajcie jakieś wskazówki jakich wzorów felg szukać,

chce kupic przez internet a na zdjęciach niema co polegać.

Najbardziej mi się podobają te: http://moto.allegro.pl/item316112054_audi_a3_a4_a6_vw_ciemny_chrom_16_nowe_rs4.html

Opublikowano

To sa repliki.. Nie bylo takich ori w 16 calach..

Opublikowano

aby fele były większe niż w rzeczywistości musisz szukać z grubymi szerokimi ramionami - szprychy itp zmniejszają optycznie koło

Opublikowano
aby fele były większe niż w rzeczywistości musisz szukać z grubymi szerokimi ramionami - szprychy itp zmniejszają optycznie koło

a mi sie wlasnie zawsze wydawalo ze szprychowe (np MAMy) powiekszaja optycznie kolo :gwizdanie:

Opublikowano

Dorzucam link do drugich felg http://moto.allegro.pl/item320296197_audi_grupa_vw_7x16_okazja_felga_zimowa_5x112.html

czekam na sugestie które lepiej będą sie prezentować w rozmiarze 16"

i jeszcze jedno te mają ET 35 czy nie będzie problemu z obnizonym zawiasiem?

Opublikowano

a mi sie wlasnie zawsze wydawalo ze szprychowe (np MAMy) powiekszaja optycznie kolo :gwizdanie:

Felg MAM nie zaliczałbym do szprychowych bo one mają bardziej płaty niż szprychy :decayed: Szprychy to coś jak BBS .

Fele z 2 linka mogą wyglądać lepiej w rozmiarze 16 '.

Opublikowano

to MAMy jak nazwac, makaronami? (jak to juz wczesniej bylo tylko o trwalosci felg) :decayed:

problem jest taki ze i jedne i drugie fele nie beda sie tak okazale prezentowaly w rozmiarze 16"... ale z wygladu bardziej mi sie podobaja te z pierwszego linka :)

Opublikowano

to MAMy jak nazwac, makaronami? (jak to juz wczesniej bylo tylko o trwalosci felg) :decayed:

A MAMy nie są z Turcji ?

Wiem ze wszelakiego rodzaju repliki felg robią w Italii pod Milanem chyba :decayed:

Opublikowano
A MAMy nie są z Turcji ?

niewiem jak u nich z felgami ale kebaby robia za***iste :naughty:

Opublikowano
A MAMy nie są z Turcji ?

niewiem jak u nich z felgami ale kebaby robia za***iste :naughty:

hyhyhy :kox:

Pytanie zasadnicze. Jaki producent robi felgi do A8 - to są MAMY 08 ?