zadyma1991 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Panowie jakie lampy do mojej przedliftowej A4? Myslalem cos o LED + soczewka (evt xenon) http://www.ebay.com/itm/1996-1997-1998-AUDI-A4-B5-R8-STYLE-BLACK-PROJECTOR-HEADLIGHTS-LED-SIGNAL-LIGHT-/310358336702?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AAudi%7CModel%3AA4&vxp=mtr&hash=item4842cc64be albo cos w stylu ori http://allegro.pl/reflektory-lampy-przednie-audi-a4-b5-od-95-krosno-i1921999859.html Czy podejda wszystkie do mojego po przerobkach wtyczek i blotnikow?
pepik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Teraz za 300 plnów można kupić ori poliftowe używki więc takich poszukaj,nie baw się w zamienniki bo nie warto, zaraz okaże się, że soczewka drga itp. itd.
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 dokładnie, koledzy na forum mają tego od cholery, popytaj a na pewno znajdziesz 300zł to nie jest dużo, a efekt będzie najfajniejszy, tylko trzeba będzie się troszkę pobawić żeby ja ładnie spasować, ale wszystko masz ładnie opisane w "warsztacie" te wszystkie światełka choinkowe to jest lipa, te ledy w lampach itd, bo to nie świeci fajnie. Gdyby to jeszcze świeciło tak jak ori, no to by było super, ale to świeci jak te paski sprzedawane na metry
medik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zamienniki depo też są w miarę dobrze wykonane i tanie przede wszystkim. Nowe to nowe. A znaleźć ori używki w idealnym stanie to raczej ciężko.
sajmon8526 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 kolego a co ty w tym stavanger robisz ciekawego:) zebys wczesniej sie odezwał to bysmy sie zgadali na mody ja byłem w okolicach bergen a dokładniej loddefjord bo sie tam pracowało ale sie skonczyło:) łedniejsze to poliftowe niz to tuningowe wiejsko tuningowe klimaty:)
pioteros Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a ja mam pytanie co do jakości przednich dzielonych inpro? ma ktos, szczegolnie czarne? w moim starym golfie mialem na tyle inpro i byly (sa dalej) naprawde niezle wykonane, zreszta cena mowi sama za siebie
zadyma1991 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 kolego a co ty w tym stavanger robisz ciekawego:) zebys wczesniej sie odezwał to bysmy sie zgadali na mody ja byłem w okolicach bergen a dokładniej loddefjord bo sie tam pracowało ale sie skonczyło:) łedniejsze to poliftowe niz to tuningowe wiejsko tuningowe klimaty:) a ucze sie i pracuje i dlatego auta nie mam jeszcze zbyt fajnego to juz nie bedziesz w NO? za (+-)300zl to bym kupil ori jak by ktos mial
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 popytaj chłopaków w dziale sprzedam "całe auta na części", mają tam takie klamoty
sajmon8526 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 nom niestety nie a było dobrze kasa niezła:) jak audi to nie fajne auto no co ty:) no ale z doswiadczenie wiem czym norwegowie jeżdza:) masakryczne fury:)
zadyma1991 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 popytaj chłopaków w dziale sprzedam "całe auta na części", mają tam takie klamoty no wlasnie przegladam caly czas i wszystkie prawie ida odrazu ;( nom niestety nie a było dobrze kasa niezła:) jak audi to nie fajne auto no co ty:) no ale z doswiadczenie wiem czym norwegowie jeżdza:) masakryczne fury:) nie no, moje audi mi sie bardzo podoba chwale sobie no maja fajne auta ale zaniedbale po studiach tez sie bede wozil audi
kubikPL Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 jak chcesz to zobacz sobie u mnie na fotkach jak wygląda w lampkach Depo.Bardzo przyzwoicie moim zdaniem
I r o Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 popytaj chłopaków w dziale sprzedam "całe auta na części", mają tam takie klamoty no wlasnie przegladam caly czas i wszystkie prawie ida odrazu ;( zagadaj do Kowiego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=229757.0
Rekomendowane odpowiedzi