Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PABLO powiedz czy GTA faktycznie urywa dupe czy nie ?

Do 4:00 rano siedziałem to wystarczy :wink:

Przy okazji poleciały ode mnie paczki dla chłopaków z forum :decayed:

Opublikowano

ja już gram :kox:

Opublikowano

Yebany dopiero co u mnie był po grę :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

hhahahahaha

Opublikowano

Yebany dopiero co u mnie był po grę :decayed::decayed::decayed:

wszystkie pięknie działa!

Dzięki!

druga płyta idzie właśnie na dysk więc mam chwile, żeby napisać :decayed::decayed::decayed:

Pierwsze wrażenie. WYPAS!

Opublikowano

Przez to GTAV nie będzie Cię dziś na spocie, uja mogłem Ci nie dawać :facepalm:

:grin::grin::grin:

Opublikowano

jeszcze 30min i też zasiadam na X-a :D :D :D

Opublikowano

U mnie kurier był o 16:decayed:, dopiero wróciłem z roboty zaraz odpalam Xa:kox:

Opublikowano

paczka leci do mnie .. a ja dalej nie mam konsoli... tzn. mam zaklepanego Elite 120 GB + kierownica i jakieś tam gry już przerobiona za 400 zł :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Pograłem wczoraj 3h i muszę stwierdzić że gra naprawdę fajna lecz co mnie martwi jeżeli chodzi o instalację . Wszędzie trąbią żeby nie instalować 2 Płyty (chodzi o Xboxa) bo będą ścinki oraz zanikały tekstury .Dobra nie instalowałem i lecąc z płyty też dostrzegam lekkie zwolnienia gry oraz zanikające tekstury i teraz się zastanawiam czy doinstalować 2 płytę czy nie ruszać i zostawić tak jak jest . Bo w razie czego jakby było gorzej to bym usunął tylko czy wtedy save się nie usunie :decayed:

No i największą bolączką jest dla mnie model zniszczeń :kwasny: strasznie słaby niby auta teraz są wytrzymalsze ale jak już pare razy miałem że po wyskoku zrobiłem obrót i spadłem na przód auta to odrazu było BUM a po zjechaniu z największej góry ( koziołkowanie ) gdzie auto było strasznie zniszczone nic podczas tego koziołkowania się nie stało i bum nie było :kwasny:

Opublikowano

Dziwnie to u Ciebie wygląda bo właśnie u mnie jest na odwrót, jak wyjechałem na górę coś ala E klasa AMG i specjalnie zacząłem nim dachować to po drodze odpadały drzwi, maska czy zderzaki co na końcu wyglądał jak wrak ze szrotu.

Co do instalowania 2 płyty to pierwsze słyszę, zawsze powinno się instalować by nie obciążać napędu i wtedy właśnie może się zdarzyć sytuacja że będą dogrywane tekstury czy coś, wiadomo że jak pędzisz szybkim furaczem to nie ma szans by wszystkie tekstury były gotowe i już dograne.

System zniszczeń jest ok, np jak po uderzeniu przyblokuje się przednie koło to po chwili strzela opona od tarcia i jedziemy na samej feldze, tego nie było wcześniej jeśli dobrze pamiętam, tak samo jak gościem zaczniemy napierdzielać w auto to możemy nieźle zmienić geometrię auta :decayed:

Z większej wielkości raz spadłem i faktycznie było bum :grin:

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

1370404_542954402425049_43280848_n.jpg?oh=9f8c03597c45708b3be40ed624bf087c&oe=523B7E6A&__gda__=1379662248_66f4f6a9e131d2348ce54b3883acc766

Niektóre widoki dają radę.

---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Nowak, insane i reszta co wczoraj nabyli grę, napiszcie co sądzicie o grze itd.

Wczoraj wieczorem byłem w Media Markt około 20:00 to pełne koszyki były kopii na X360 i PS3 więc albo na bieżąco dokładali albo mało poszło sztuk po 219zł :decayed:

Opublikowano

Pablo czekam na numer przesyłki :decayed:

Opublikowano

Poszło niecierpliwy człowieku :decayed:

Opublikowano

ja mam zainstalowane 2 cd na dysku i gra wymiata. zero uwag :decayed:

Opublikowano

Pablo...wiec tak jest MOOOC :naughty: Dobrze się robi karambole na autostradach :) jest :kox:,albo na czołówkę jedzie haha .Ogólnie grałem 2h i jestem pozytywnie zaskoczony no ale czego się spodziewać na konsole co ma już kilka latek .Ogólnie daje radę gra

Opublikowano

Mi wczoraj przyszedl preorder, pogralem 3 godzinki, ale to za malo zeby oceniac... oczywiscie jak zwykle Rockstar dale rade, klimat, fabula, lektorzy na wypasie. Polskie tlumaczenie daje rade mocno, ale "bralbym jak rolnik doplate" w ustach czarnucha juz srednio przekonujaco brzmi :grin:

Nie do konca wczuwam sie w klimat LA... wolalem zdecydowanie NY, ale podejrzewam, ze jeszcze 10-15 godzin gry i zacznie sie ostra jazda :kox:

Bo w razie czego jakby było gorzej to bym usunął tylko czy wtedy save się nie usunie :decayed:

Przeciez normalnie wchodzisz w zarzadzanie pamiecia i usuwasz sama instalacje gry, save'y, czy DLC to oddzielne elementy, ktore sa wyszczegolnione na dysku.

Opublikowano

Hmm to spróbuję dzisiaj dograć 2 płytę żeby mi już nie buczał CD-ROM :grin::grin:

jeżeli chodzi o to koziołkowanie z góry to fakt tak jak u ciebie rozpadał się co chwile i na końcu odmówił posłuszeńswa i był zmasakrowany ale nie wybuchł co mi się kilkakrotnie stało podczas zwykłego dachowania w mieście :decayed:

---------- Post dopisany at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ----------

I zaś już w necie są kody do GTA V ahahah jakby ktoś chciał korzystać :

Cheats and Secrets - GTA 5 Wiki Guide - IGN

Opublikowano

Wreszcie sie udalo :D Szkoda ze na jutro mam szkolenie i musialbym sobie powtorzyc material ale chwile sobie pogram :D

Opublikowano
jutro mam szkolenie i musialbym sobie powtorzyc material ale chwile sobie pogram :D

:grin::grin::grin::grin::grin: