Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Naklejki stickerbomb - co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na wakacjach widziałem passata b5 fl całego w czarnym macie , pełna gleba koła coś 18 / 19 i właśnie przedni lewy błotnik miał w tych naklejkach , coś a'la manga - powiem szczerze że miało to wygląd i to nawet bardzo bardzo nieźle wyglądało :)

no miało, tylko że fura cała w macie, duże koło, sądzę że glebe też miał konkretną i wtedy to jakoś wygląda. Ale auto musi być pomodzone :) ja u siebie na pewno wykleje dekory, lusterko środkowe, pod maską plastiki i jakieś nieduże elementy wnętrza :)

Opublikowano

:polew:

Jak ja planowałem obklejenie dekorów, praktycznie wszyscy krytkowali ten pomysł :polew:

A teraz moda na dekory stickerbomb :gwizdanie:

Opublikowano

mi sticker bomb chodzi po głowie od dłuższego czasu, poprzednią furę chciałem wykleić obficie (golfa mk3) ale jakoś mi przeszło, a teraz znowu mam na to faze :decayed:

Opublikowano

Dekory wyglądają bajecznie :) ale jak większość forumowiczów twierdzi TO KWESTIA GUSTU :decayed: STICKERY bardziej odpowiadają młodemu pokoleniu :kox: Ja jestem za :good:

Opublikowano

Dekory wyglądają bajecznie :) ale jak większość forumowiczów twierdzi TO KWESTIA GUSTU :decayed: STICKERY bardziej odpowiadają młodemu pokoleniu :kox: Ja jestem za :good:

wiadomo, jak wujasowi przedstawiłem wizję wnętrza w mojej audioli (teraz mam dekory w drewnie) to powiedział że chyba mnie p0pierd0liło :kox:

Opublikowano

Stckerbomb jest fajny ale pod warunkiem ze pasje do auta a nie jest upchniety na sile tylko po to żeby byl. Mi osobiście szybko sie znudzilo i na wiosne napewno bedzie tam normlany lakier.

PS-Oklejone tylko dlatego ze zderzak w tym miejscu byl w podkladzie, napewno nie zniszczył bym w ten sposob ladnego lakieru.

30876328246913177084721.th.jpg

Opublikowano

wiadomo, jak wujasowi przedstawiłem wizję wnętrza w mojej audioli (teraz mam dekory w drewnie) to powiedział że chyba mnie p0pierd0liło :kox:

Mój ojciec powiedział że drewno wygląda o niebo lepiej ale nie pasi do kubłów i reszty całej :naughty: Stickery :good:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś się wypowiedział że do Audi nie pasuję, jak byłem na wilczych laskach takie oto Audi przyjechało i na żywo naprawdę robiło wrażenie.

d9de81c1dd4d.png

Nie jestem zwolennikiem tego typu tuningu ale też nie mówię, że jest to ble, fuj i w ogóle. Jak coś jest dobrze zrobione to może się podobać ;)

Opublikowano

@roki1990

z glebą, różem i fest naciągiem opony prezentuje się dosyć dosyć.

Opublikowano
  • Autor

dlaczego combi wygląda lepiej na szerokiej stali niż sedan :shocked:

Opublikowano

dlaczego combi wygląda lepiej na szerokiej stali niż sedan :shocked:

ogólnie combi jest ładniejsze

Mnie tam ten stikers na masce nie urzeka, równie dobrze by wygladał w normalnym lakierze z tymi felgami :wink4:

Opublikowano

Mam do was pytanie: Czy dobrze by wyglądał sticker bomb na hokeju w czarnej a4 b5 z zawiasem 1BE?

Bo się zastanawiam czy zakładać do swojej czy nie :mysli:?

Opublikowano

Kolego sticker jest tak tani, a szczególnie jak chcesz go nakleić na tak małej powierzchni, że zamów i załóż.

To nie felgi albo bodykit żeby teraz tu każdy się pytał jak będzie to u niego wyglądać w tym i w tym miejscu.

Jednak jak już jestem przy "mikrofonie" wg mnie może być ciekawie ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam do was pytanie: Czy dobrze by wyglądał sticker bomb na hokeju w czarnej a4 b5 z zawiasem 1BE?

Bo się zastanawiam czy zakładać do swojej czy nie :mysli:?

wydaje mi sie ze niebedzie wygladal musi byc naprawe mega gleba i jakies fajne kolo

Opublikowano

A jeśli już hokej to pasiłoby jeszcze gdzieś pociągnąć temat np na bok zderzaka deko albo na próg - ale bez gleby i koła raczej ciemność widze :no:

Opublikowano

A jeśli już hokej to pasiłoby jeszcze gdzieś pociągnąć temat np na bok zderzaka deko albo na próg - ale bez gleby i koła raczej ciemność widze :no:

w ogóle nie ma sensu tego robić
Opublikowano

w ogóle nie ma sensu tego robić

Wg mnie w odwrotnej kolejności tzn: koło, gleba i później można próbować jak się komuś podoba :decayed:

Opublikowano

Na razie jest ori felga 16'', na wiosnę będę ogarniał jakąś ori 17''/18'', a temat stickerbomba w przeciągu miesiąca, więc jak coś to wrzucę foto :naughty:

Opublikowano

201202021346.jpg

A ja znaczek wyrezalem :kox: Mialem drugi i mi sie troche nudzilo :naughty:

Opublikowano

to teraz jeszcze ramka grilla i szeroka stal na na majtkowy niebieski i będzie kosa :decayed: