junior_tdi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 na wakacjach widziałem passata b5 fl całego w czarnym macie , pełna gleba koła coś 18 / 19 i właśnie przedni lewy błotnik miał w tych naklejkach , coś a'la manga - powiem szczerze że miało to wygląd i to nawet bardzo bardzo nieźle wyglądało no miało, tylko że fura cała w macie, duże koło, sądzę że glebe też miał konkretną i wtedy to jakoś wygląda. Ale auto musi być pomodzone ja u siebie na pewno wykleje dekory, lusterko środkowe, pod maską plastiki i jakieś nieduże elementy wnętrza
Armi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jak ja planowałem obklejenie dekorów, praktycznie wszyscy krytkowali ten pomysł A teraz moda na dekory stickerbomb :gwizdanie:
junior_tdi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 mi sticker bomb chodzi po głowie od dłuższego czasu, poprzednią furę chciałem wykleić obficie (golfa mk3) ale jakoś mi przeszło, a teraz znowu mam na to faze
Rychu1111 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dekory wyglądają bajecznie ale jak większość forumowiczów twierdzi TO KWESTIA GUSTU STICKERY bardziej odpowiadają młodemu pokoleniu Ja jestem za
junior_tdi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dekory wyglądają bajecznie ale jak większość forumowiczów twierdzi TO KWESTIA GUSTU STICKERY bardziej odpowiadają młodemu pokoleniu Ja jestem za wiadomo, jak wujasowi przedstawiłem wizję wnętrza w mojej audioli (teraz mam dekory w drewnie) to powiedział że chyba mnie p0pierd0liło
Słonik1985 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Stckerbomb jest fajny ale pod warunkiem ze pasje do auta a nie jest upchniety na sile tylko po to żeby byl. Mi osobiście szybko sie znudzilo i na wiosne napewno bedzie tam normlany lakier. PS-Oklejone tylko dlatego ze zderzak w tym miejscu byl w podkladzie, napewno nie zniszczył bym w ten sposob ladnego lakieru.
Rychu1111 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dekory wyglądają bajecznie ale jak większość forumowiczów twierdzi TO KWESTIA GUSTU STICKERY bardziej odpowiadają młodemu pokoleniu Ja jestem za wiadomo, jak wujasowi przedstawiłem wizję wnętrza w mojej audioli (teraz mam dekory w drewnie) to powiedział że chyba mnie p0pierd0liło Mój ojciec powiedział że drewno wygląda o niebo lepiej ale nie pasi do kubłów i reszty całej Stickery
roki1990 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ktoś się wypowiedział że do Audi nie pasuję, jak byłem na wilczych laskach takie oto Audi przyjechało i na żywo naprawdę robiło wrażenie. Nie jestem zwolennikiem tego typu tuningu ale też nie mówię, że jest to ble, fuj i w ogóle. Jak coś jest dobrze zrobione to może się podobać
slo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 @roki1990 z glebą, różem i fest naciągiem opony prezentuje się dosyć dosyć.
czorny_07 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 dlaczego combi wygląda lepiej na szerokiej stali niż sedan
Kowi87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 dlaczego combi wygląda lepiej na szerokiej stali niż sedan ogólnie combi jest ładniejsze Mnie tam ten stikers na masce nie urzeka, równie dobrze by wygladał w normalnym lakierze z tymi felgami
kamilglm Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Mam do was pytanie: Czy dobrze by wyglądał sticker bomb na hokeju w czarnej a4 b5 z zawiasem 1BE? Bo się zastanawiam czy zakładać do swojej czy nie ?
roki1990 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Kolego sticker jest tak tani, a szczególnie jak chcesz go nakleić na tak małej powierzchni, że zamów i załóż. To nie felgi albo bodykit żeby teraz tu każdy się pytał jak będzie to u niego wyglądać w tym i w tym miejscu. Jednak jak już jestem przy "mikrofonie" wg mnie może być ciekawie Pozdrawiam
egon47 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Mam do was pytanie: Czy dobrze by wyglądał sticker bomb na hokeju w czarnej a4 b5 z zawiasem 1BE? Bo się zastanawiam czy zakładać do swojej czy nie ? wydaje mi sie ze niebedzie wygladal musi byc naprawe mega gleba i jakies fajne kolo
LOKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A jeśli już hokej to pasiłoby jeszcze gdzieś pociągnąć temat np na bok zderzaka deko albo na próg - ale bez gleby i koła raczej ciemność widze
Kowi87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A jeśli już hokej to pasiłoby jeszcze gdzieś pociągnąć temat np na bok zderzaka deko albo na próg - ale bez gleby i koła raczej ciemność widze w ogóle nie ma sensu tego robić
LOKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A jeśli już hokej to pasiłoby jeszcze gdzieś pociągnąć temat np na bok zderzaka deko albo na próg - ale bez gleby i koła raczej ciemność widze w ogóle nie ma sensu tego robić Wg mnie w odwrotnej kolejności tzn: koło, gleba i później można próbować jak się komuś podoba
kamilglm Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Na razie jest ori felga 16'', na wiosnę będę ogarniał jakąś ori 17''/18'', a temat stickerbomba w przeciągu miesiąca, więc jak coś to wrzucę foto
Rooney1990 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A ja znaczek wyrezalem Mialem drugi i mi sie troche nudzilo
LOKO Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 to teraz jeszcze ramka grilla i szeroka stal na na majtkowy niebieski i będzie kosa
Rekomendowane odpowiedzi