tymitam Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam. Zawieszenie OK. Na prostej nic nie słychać. Jednak jak zaczynam cofać i skręcać kierownicą (tak samo ruszać do przodu i skręcać) to słyszę dziwne dźwięki gdzieś z przodu, w zawieszeniu - nie wiem? Co to może być?
tymitam Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Słychać od niedawna.. Jeździć jeszcze trochę, czy szykować się do wymiany? Jakiej firmy polecacie? +/- jaki koszt?
pastaldo Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Słychać od niedawna.. Jeździć jeszcze trochę, czy szykować się do wymiany? Jakiej firmy polecacie? +/- jaki koszt? przegub moze paść zaraz a może jeździć pół roku. kup używkę w dobrym stanie i będzie ok.
Burrows Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 ja wymieniałem ostatnio przegub... okazało się że niepotrzebnie wymieniłem na nowy firmy LOBRO zakupiony u TOM77 za 278zł razem z wysyłką magik stwierdził że 2 górne i 1 dolny z przodu wahacze do wymiany oraz tylny lewy dolny może na szarpaki się wybierz albo poproś kumpla któregoś niech wsiądze rusza kierownicą a ty sprawdzaj po kolei wahacze czy nic tam nie puka no i mam ten który okazał się dobry jeszcze może go sprzedam ?
pioteros Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 jeśli terkocze jednostajnie przy skręcie i przyspieszaniu jednocześnie to na bank przegub
bania Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jak jeździsz w koło komina to nie wymieniaj póki się nie rozleci i nie ruszaj agresywnie w szczególności na skręconych kołach
andrewsc Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 jak sie przegub rozleci to nie ruszysz auta ;] wahacze mogą stukać przy ruszaniu lub hamowaniu wtedy gdy nie są dokręcone lub na maxa wybite na wyprostowanych kołach. Przy skręcie to na 99& przegub i proponuję jak najszybciej wymienić
Grztom Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 No ja tez proponuje nie czekac z tym przegubem i go wymieniac jak najszybciej.
piotrzaba5 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Tak jak opisujesz, to będzie to przegub. I lepiej będzie go wymienić
Rekomendowane odpowiedzi