Marks2004 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam mam problem otóż planuję sobie już powrót z imprezy na przyszły tydzień i chciałem podszkolić moją dziewczynę jak ma mnie z niej odebrać ale do rzeczy auto a4 cabrio chciałem żeby się dzisiaj przejechała i nie dostaje do pedałów nawet przy max przysunięciu fotela co się okazuję fotel ten musiał poprzedni właściciel przekręcić trochę do tyłu bo ten od pasażera idzie bardzo mocno do przodu ok 10cm dalej niż kierowcy .... czy po prostu tak w audi jest że kierowcy nie przesuwa się tak mocno do przodu ? (są elektryczne) patrzyłem na szyny i wydaj się że raczej po obu stronach jest tak samo ale jeszcze jutro w dzień to pooglądam , macie jakieś pomysły ?
Reggi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Chyba nie pozostaje Ci nic innego..
pastaldo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Chyba nie pozostaje Ci nic innego.. wolałbym chyba iść z Gdańska do Zakopca pieszo niz miała by mnie wieśc kobieta, mało doświadczona, w moim samochodzi i jeszcze w takich butach To zestawienie to jak Armagedon
Marks2004 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Heheheh dobre :> ale ona naprawdę dobrze jeździ to nie o to już chodzi ... tylko dlaczego ten fotel nie przesuwa się tak mocno do przodu jak ten od pasażera
pastaldo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Co do umiejętności jazdy to był żart Wydaje mi sie że w ogóle przednie siedzenie kierowcy inaczej jest ustawione niz pasażera choćby przez to że kierowca ma jeszcze przed sobą kierownicę Wydaje mi sie że u mnie tak w B5 jest a co do B6 trzeba by poprosić kogoś o sprawdzenie.
Zmija Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 moze cos blokuje na szybie i poprostu dalej niechce isc... jakis piątak Ci wpadl albo cos
pawelwor Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Oba fotele powinny na takie same odległości przesuwać się, coś jest z nim nie tak, może faktycznie coś blokuje, albo jakieś suche szyny (jeśli w elektrycznym sterowaniu jest tak jak w manualnym) i silnik nie daje rady
Marks2004 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 nie wiem co może być fotel jest elektryczny daje w przód i po prostu dobija sobie nic go nie trzyma nawet jak chce mu pomóc dziwna sprawa ....
Rekomendowane odpowiedzi