Wąski Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Nie do końca to jest zespół BWM i wyścig jest u nich.Nie pozwolą sobie aby jeden wygrał a drugi nie.Pokazać się chcę z jak najlepszej strony [br]Dopisany: 19 Lipiec 2008, 13:03 _________________________________________________nerwy
Marpor Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Robert z czwartej linii. Biorąc pod uwagę treningi i pozycję kolegi z zespołu nie jest źle Byle jutro bolid wytrzymał
easyone Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 no bardzo ladny start na, lyknal szczesliwie 2 oczka w gore, oby tak dalej. Lider wyscigu cos czuje ma malutko w baku.
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Ale końcówka już nie taka cudowna, właśnie Raikkonen wyprzedził Kubicę a Hamilton wrócił na 1 miejsce po tankowaniu Na dodatek Heidfeld wykorzystał wjazd safety car'a i jest w czołówce a był 13.
wustyle Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 zeby nie to urwane kolo Glocka... trudno
PABLO Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Pogratulować tylko Piquet'owi za 2 miejsce
rafalekx Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Wiecie co... zaczyna mnie wqr#iać ta F1 A to jak Heikki Kovalainen przepuścił Hamiltona było dla mnie bardzo ale to bardzo śmieszne. Wydaje mi się, że każdemu zależy na tym żeby wygrywał jeden człowiek, bo nie wydaje mi się żeby Kovalainen był aż tak słabym kierowcą... I tu moje pytanie, na które pewnie nikt mi nie odpowie, czy Kovalainen ma dużo gorszy bolid od Hamiltona. Bo skoro są porównywalne, to dlaczego Heikki nie pociągnął za Lewisem i nie wyprzedził Felipe Massy a później Nelsona Piqueta... Nie wydaje mi się żeby Lewis był aż tak dobrym kierowcą. Nie podoba mi się to wszystko. I tak jak mówiłem BMW zrobiło co się dało żeby Heidfeld był przed Kubicą Jeszcze trochę i wyprzedzi go w generalce... To całe F1 to jeden wielki bajzel w którym liczy się tylko kasa. Szczerze mówiąc nie widzę w tym wszystkim ducha sportowej rywalizacji...
teslic Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Audi po "sukcesie" BMW przymierza się do F1 miejmy nadzieje że cos z tego wyjdzie
rafalekx Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Audi po "sukcesie" BMW przymierza się do F1 miejmy nadzieje że cos z tego wyjdzie Skąd ta informacja? Coś pewnego czy tylko ploty?
mcm Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Audi po "sukcesie" BMW przymierza się do F1 miejmy nadzieje że cos z tego wyjdzie Skąd ta informacja? Coś pewnego czy tylko ploty? A4 będą po torze latać :>
Darkoz Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 eeee to raczej plota.. ja slyszalem ze maja zbudowac silnik dla jakiegos teamu..
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 TDI będą robić do bolidów To niech robią, przynajmniej nie będą tracić czasu na dotankowanie A opony mogą w locie zmieniać
DAWIDBORI Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 jeszcze bedzie wygrywal nasz kubica mam nadzieje 3mam kciuki za niego kolego mowisz tdi w formule bylo by ciekawie:D hehe
Rekomendowane odpowiedzi