czorny_07 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 nie mam niestety, tylko takie coś znalazłem apropos piłowania nadkola mam ten sam problem u siebie nawet nie maluje, to bez sensu najpierw rolka ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wy tam piłujecie nadkola,a ja szoruje rurkami od klimy po asfalcie:facepalm: czorny kiedy jakaś ustawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 dystans mi pekł, nie masz może skręcić jakiegoś na szybko, musze odesłać i czekam na nowy komplet, później możemy się ustawic Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ja mam 20mm jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 wydałem 3x5 i jedną 10tke niedawno coś Ty z nim robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 wydałem 3x5 i jedną 10tke niedawno coś Ty z nim robił jak mogłeś, potrzebuje dwie piątki na przód i 2x 15mm na tył, tym razem chyba stalowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Robi robotę felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 jak mogłeś, potrzebuje dwie piątki na przód i 2x 15mm na tył, tym razem chyba stalowe z piątką z przodu mogą być kłopoty (bicie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 jak mogłeś, potrzebuje dwie piątki na przód i 2x 15mm na tył, tym razem chyba stalowe z piątką z przodu mogą być kłopoty (bicie) oby nie było takich problemów, się okażę ---------- Post dopisany 27-05-2013 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2013 at 14:16 ---------- małe ogarnięcie pod maską, musze jeszcze wymyślić inne mocowanie pod stożek, podszybie liftowe i będzie bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wsadź stożek w kega od heinekena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wsadź stożek w kega od heinekena nie stać mnie na tego hainekena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wsadź stożek w kega od heinekena nie stać mnie na tego hainekena no to w wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 czorny masz porównanie jak pracuje silnik ze zwykłym filtrem powietrza a ze stozkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie jaki to fylter, ile dałeś za niego i gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie jaki to fylter, ile dałeś za niego i gdzie kupiłeś? czaiłem się na pipercrossa, ale 350 zł to przesada, kupiłem go w lokalnym sklepie, za 80~~ złociszy, produkt niemiecki niby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie jaki to fylter, ile dałeś za niego i gdzie kupiłeś? czaiłem się na pipercrossa, ale 350 zł to przesada, kupiłem go w lokalnym sklepie, za 80~~ złociszy, produkt niemiecki niby też mam to w planie, tylko będę robił CAI, no i ty sobie obudowę termiczną zrób tego filtra bo tak to troche lipa i ssie ciepłe powietrze z komory a stożki są K&N duże za 104 zł ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- i jeszcze jedno: Nie kupiłes adaptera na przepływomierz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie jaki to fylter, ile dałeś za niego i gdzie kupiłeś? czaiłem się na pipercrossa, ale 350 zł to przesada, kupiłem go w lokalnym sklepie, za 80~~ złociszy, produkt niemiecki niby też mam to w planie, tylko będę robił CAI, no i ty sobie obudowę termiczną zrób tego filtra bo tak to troche lipa i ssie ciepłe powietrze z komory a stożki są K&N duże za 104 zł ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- i jeszcze jedno: Nie kupiłes adaptera na przepływomierz? plan jest osadzić go w puszcze like haineken, i zrobić dopływ powietrza spod krakti halogenu, narazie męcze inne tematy, nie kupowałem adaptera na przeprustnice, wziąlem kawałek nierdzewki i zmontowałem do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie jaki to fylter, ile dałeś za niego i gdzie kupiłeś? czaiłem się na pipercrossa, ale 350 zł to przesada, kupiłem go w lokalnym sklepie, za 80~~ złociszy, produkt niemiecki niby też mam to w planie, tylko będę robił CAI, no i ty sobie obudowę termiczną zrób tego filtra bo tak to troche lipa i ssie ciepłe powietrze z komory a stożki są K&N duże za 104 zł ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- i jeszcze jedno: Nie kupiłes adaptera na przepływomierz? plan jest osadzić go w puszcze like haineken, i zrobić dopływ powietrza spod krakti halogenu, narazie męcze inne tematy, nie kupowałem adaptera na przeprustnice, wziąlem kawałek nierdzewki i zmontowałem do kupy też mam zamiar doprowadzic z kratki tylko boję ze może łapać wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie jaki to fylter, ile dałeś za niego i gdzie kupiłeś? czaiłem się na pipercrossa, ale 350 zł to przesada, kupiłem go w lokalnym sklepie, za 80~~ złociszy, produkt niemiecki niby też mam to w planie, tylko będę robił CAI, no i ty sobie obudowę termiczną zrób tego filtra bo tak to troche lipa i ssie ciepłe powietrze z komory a stożki są K&N duże za 104 zł ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- i jeszcze jedno: Nie kupiłes adaptera na przepływomierz? plan jest osadzić go w puszcze like haineken, i zrobić dopływ powietrza spod krakti halogenu, narazie męcze inne tematy, nie kupowałem adaptera na przeprustnice, wziąlem kawałek nierdzewki i zmontowałem do kupy też mam zamiar doprowadzic z kratki tylko boję ze może łapać wodę coś na pewno da się wymyślić, teraz nie mam obrazu, jak będę się za to brał dam znać, szybko hainekena nie kupie, bo przeszedłem na abstynencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi