youngmenson Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ok będe szukał a jaka masz ramke na obkoło radia ?? na allegro jest ich pare i nie wiem która kupić, w sumie to chodzi o to żeby była najtańsza...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 tu masz avicnet http://avic411.com/index.php?/topic/32763-english-avicnet-for-avic-f-series-working-obdii/
youngmenson Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kowi87 wszystko fajnie tylko ja się nie mogę odnaleźć na tej stronie moj angielski jest za słaby i temu tak Was męcze...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Prawdopodobnie chodzi o ten program http://www.filestube.com/ehNTcFvuI54GoQGKwVKTvO/3EP11ELP0-Navi-Avic-Net-2-1.html Bez załozenia konta na avic411 nic sie nie ściagnie, a to w tym linku znalażłem googlując, wiec niedaje pewnosci ze to o to chodzi
youngmenson Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 to czyli żeby zrobić na 910 musze ściągać 1,6 gb danych i teraz jeszcze drugie tyle żeby odblokować system ??!! troche tego dużo...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 to czyli żeby zrobić na 910 musze ściągać 1,6 gb danych i teraz jeszcze drugie tyle żeby odblokować system ??!! troche tego dużo... Póki co nie ścigaj tego avicnet, moze OOOO_A4 podlinkuje dokładnie co ściągał, bo w tej instrukcji odsyłaja do upgrade radia a do programu nie widze linku tu masz też pliki zwiazane z tym odblokowywaniem, http://chomikuj.pl/mechcar/Pioneer+Avic pliki na serwerze wuupload dostępne są tylko dla uzytkowników zarejstrowanych na tym serwerze ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- AVICnetEU:hi: https://rapidshare.com/#!download|565p3|731879124|AVICnetEnglishEU.rar|384458|R~C838B6ABD9BF6B893ED914BA1CBAA95E|0|0
youngmenson Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ok z tamtad anulowałem juz ściaganie, dzięki za te linki zarazz po zakończeniu ściagania tamtych partów ściągne AVICnetEU, niestety nie mam konta pro żeby ściągać wszyswtko na raz ale sobie poczekam, no a te linki na pewno przydadzą się też następnym bo ten pioneer to super sprzęt ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ---------- Jeszcze jedno pytanko do kolegi OOOO_A4 masz podpiety zewnetrzny mikrofon czy jest jakis wbudowany bo tego też nie mam w zestawie...
Onkel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Najpierw ściągnij i wrzuć f910. Dopiero avicnet i dokładnie ten co podal Kowi i możesz mu flaszkę za tego linka postawić bo ciężko to znaleść. I wszystko na spokojnie. Jak ściągniesz oba to odezwij się to podpowiem co dalej. Mikrofon jest zewnętrzny, który też musisz dokupić jeśli nie masz. Szkoda, że przy zamawianiu chinche pod wzmaka nie wziąłem jedna przesyłka by była.
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja sobie rownież ściagnałem na wszelki wypadek ten pliczek, jeszcze softa sciągne "by mieć":wink: a patrzyłes tam na chomiku w pliki, cos jest przydatne do tego radia jeszcze???
youngmenson Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 oj tak tylko będzie okazja to na pewno postawie )))))) na razie jestem przy 4 parcie bo leci to 30 kb\s więc kapa... :/ mikrofon sobie wyrezam ze słuchawek od kompa także nie będe musiał dokupywać.
Onkel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja miałem caly zestaw kabli do radyjka. Kowi jak ściągniesz AVIC NET to nie musisz nic więcej bo tam masz dużo aplikacji i programów. M.in. GArmin-a Tom Tom-a. Jutro cykne kilka fotek to zobaczycie. Tylko pamiętajcie, żeby wrzucić AVIC NET trzeba zrobić miejsce w urządzeniu bo inaczej wywali błąd o małej ilości miejsca i dupka.
Onkel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dokładnie. I zauważ, że całość waży lekko ponad 500Mb a to co jest w radio 1.5GB. Dlatego trzeba usunąc mapy i poi wrzucić to i wszystko będzie hulać
youngmenson Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ale jak się usunie mapy i poi to co zostanie ?? w tym avic net są mapy itp ?? bo jeżeli jest Garmin, Tom Tom to spoko ale czy będą mapy i to najlepiej jeszcze żeby były na całą europe... a Tak najlepiej to by było jakby wrzucić Automape na europe która zajmuje chyba 1,5 gb. Ile w ogóle jest miejsca na Avicu ?
Onkel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Miejsca jest około 1.8Gb. Mapy usuwasz wszystkie oprócz pl i poi tez. Garmin i tom tom jest ale same programy. Mapy musisz wrzucić. Ja osobiście usunałem je bo używam automapy.
youngmenson Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 a był jakiś problem z zainstalowaniem Automapy ? mi to ogólnie chodzi tylko o to żeby srzęt zaktualizować do f910 bt i żeby mieć automape
Onkel Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Żeby hulała automapa trzeba wgrać AVIC NET żeby wgrać avic net trzeba zaktualizować do f910bt:decayed:
youngmenson Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mysle że do jutra to ogarne bo nawet nie zdążyłem jeszcze ściągnać wszystkich partów, za dużo roboty... jak to ściągne będe pisał
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ściągnałem to update do F910BT, po rozpakowaniu miałem błąd danych w part1 w plikach IGO8 dokładniej mapy niemiec i włoch uszkodzone(monit o niewłasciwe hasło), po wypakowaniu 1,43gb
youngmenson Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ale działa Ci to bez problemu ??
Rekomendowane odpowiedzi