pitman Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Siema, Moim felgom przydało by się odświeżenie planuję pomalować rotory w jakiś kolor a ranty w poler. Jeszcze się nie zdecydowałem jaki kolor wybrać 1.zostawić w ori srebrnym 2.biel 3.grafit 4.czarny mat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
pitman Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Nie ukrywam że mi najbardziej podchodzi biały rotor plus rant w polerce
Murdzi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Osobiście zostawiłbym je w ori kolorze, jakoś tak najbardziej do mnie przemawia srebrny...
wysiolbn Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 miałem auto o czarnym kolorze i czarnych felgach powiem Ci że nie idzie to ze sobą w parze , felga po prostu ginie . Z tego co mi by się widziało to odnów kolor na srebrny , a ranty spoleruj .Myślę , że klasycznie i z gustem będzie to wyglądać .
clinque Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jako ze na wiosne pomalowalem swoje na bialo (tez mam czarna b5tke), powiem Ci, ze fajnie rzuca sie w oczy, ale drugi raz bym tego nie zrobil ze wzgledu na ranty. Ty bedziesz mial rant w polerce, wiec bedzie fajnie, bo w razie kraweznika nie trzeba bedzie malowac lakierem do paznokci Wal na biało, albo zostaw srebrne (najlepsza opcja). Grafit i czarny jak juz ktos napisal zginie i felga bedzie wygladala jak 16'
pepik Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nie ukrywam że mi najbardziej podchodzi biały rotor plus rant w polerce Najlepsza opcja
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 maluj na biało..... .... i powodzenia z czyszczeniem :gwizdanie:
clinque Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 maluj na biało..... .... i powodzenia z czyszczeniem :gwizdanie: nie ma tragedii :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 maluj na biało..... .... i powodzenia z czyszczeniem :gwizdanie: nie ma tragedii :gwizdanie: zobacz "budowe" twoich felg, a tych w pierwszym poście
slepy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 no przy tych śrubkach to by sie trzebabyło naczyścić, jak już to w grafit je a rant w polerce
bania Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ORI wygląda super rant ewentualnie w poler
kondzioA4 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja bym fele poleciał na czarno a rant czerwony :)różne są gusta
pitman Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja bym fele poleciał na czarno a rant czerwony :)różne są gusta Przy obecnym setupie to będzie lipa,do tego musi być gleba i naciąg Ewentualnie rotory w czarny mat i rant w poler bez ekstrawagacji PS edytowałem pierwszy post dodałem inne zdjęcia na których może lepiej widać kółka.
Zeppelin Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 czarne auto czarne koło wygląda za***iście TYLKO kiedy koła są -skrecane, wtedy śrubki idą w chrom/złoto -mają szeroki rant wtedy taki zabieg ma sens, w Twoim przypadku zostawił bym ori kolor na rotorze i rant w poler
pitman Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 czarne auto czarne koło wygląda za***iście TYLKO kiedy koła są -skrecane, wtedy śrubki idą w chrom/złoto -mają szeroki rant wtedy taki zabieg ma sens, w Twoim przypadku zostawił bym ori kolor na rotorze i rant w poler te koła są skręcane to są BBS RX II 8,5'
kaczmar13 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 zostaw srebro i rant w polerkę, ewentualnie jak podoba Ci się to rotor na biało i będzie co do ich mycia po polerce....to i tak będzie przeje....e
czorny_07 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie ukrywam że mi najbardziej podchodzi biały rotor plus rant w polerce biała perła + rant w polerce!
?uki1984 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja bym fele poleciał na czarno a rant czerwony :)różne są gusta To ładnie wygląda ale przy dużych kołach Ja bym tu poszedł w grafit
DAVIDOF89 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 ori jest najlepszy tylko rancik polerka:) i bedzie git
Rekomendowane odpowiedzi