dziku Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Witam, czy moglby mi ktos podesłać schemat podłaczenia pompki spryskiwacza (w wersji z komputerem pokł. 3 bolce)? Mam taki problem ze chce wstawic sobie spryskiwacz (bo ktos go zdemontowal zanim kupilem auto) i mam kabel zasilajacy, jest pojemnik spryskiwacza ale nie ma rurki do ktorej moglby podlaczyc wyjscie. Widze że idze rurka od dysz spryskiwacza, nastepnie wchodzi w nadkole i juz dalej jej nie widze. Nie wiem w ktorym miejscu wychodzi.. Jakbym wiedzial to bym podlaczyl, moglby mi ktos podeslac foto jak to jest u niego? Bede bardzo wdzieczny.. Ps. w ET*E szukałem, ale tam nie jest pokazane jak ta rurka wychodzi z nadkola... * prosimy o precyzyjniejsze formułowanie tematów (temat poprawiony) [Musashi]
Musashi Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 znalazlem kilka rysunków mam nadzieję, że coś wyjaśnią
Klima Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 ale sie dostać do końca węża czyli pompki to jest tragedia... albo wyciagać zbiornik jesli wogóle to sie da zrobić albo cały pas przedni
Musashi Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 bez przesady. trzeba zdemontowac lewe kolo oraz nadkole.
dziku Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 Udało się! Podłączylem spryskiwacz Okazało sie ze ta rurka wychodziła w okolicach zbiorniczka ale po prostu jej nie widzialem.. Dziekuje za schematy @Musachi , skad je wziąłeś , z jakiego programu?
Rekomendowane odpowiedzi