Tomasz23 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam, mam pytanie dotyczące przerobienia lamp standardowych na xenonowe znalazłem na allegro pewien komplet który mnie zaciekawił i chciałbym zasięgnąć opinii czy to będzie w ogóle działało http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-b6-zestaw-can-bus-hid-xenon-dedykowany-i1972110076.html
Góral.tz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 będzie działało tylko jak używasz CB szumy mogą znacząco wzrosnąć
Rafi78 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 jesli faktycznie przetwornice cyfrowe z dobrym filtrem to z CB nie powinno być większych zakłóceń
Tomasz23 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 no dobrze to zaryzykuję i się przekonam co są warte
laguna Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja to robiłem i kupuję zawsze u jednego sprzedawcy - nic nie zakłócają, nawet przy rozpalaniu a wtedy powinny najbardziej generować syf. a dodam, że jestem na to wyczulony . Poza tym trwałość, od niego brałem też do 2 motocykli i nic się nie dzieje!!!
Bozet Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jak najbardziej mozesz je kupic bedziesz zadowolony.:)Przetwornice ukryj pod lampami sa tam seryjne miejsca na takie cos ladnie do ukrycia.
bartekw2 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 i co zamontowałeś te xenony? jesteś zadowolony z efektu?
tmaxx88 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 podpinam się.Montowałeś już? może jakieś fotki jak masz.Zadowolony?Mam pytanie bo czy taka przeróbka nie niszczy lamp?jakie są minusy takiego tuningu?
dexter400 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Panowie jaktam te Hidy? działa wszystko ok bo dałem sobie spokój po przeczytaniu miliona postów co to sie komu nie działo po zamontowaniu. Wkońcu są jakieś hidy po których nie uszkodzą mi się zegary, komputer, lewa klamka i zbieżność będzie do roboty?
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Ogólnie to jest loteria z HIDAMI jednemu smigają inne walą błędy i kupa kontrolek sie swieci.
dexter400 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Zdaje sobie właśnie z tego sprawe :/ ale słuchy chodzą że z xenonowe.pl albo xenonowo.pl są pewniaki ile w tym prawdy tego nikt nie wie, ale Ci co zamówili do b6 wypowiadali sie pozytywnie na ich temat więc może akurat...
saga89 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ja u siebie zamontowałem tak jak mi ktoś z forum polecił czyli kupiłem przetwornice koito od toyoty do tego zarniki hid i działa rewelacyjnie zero zakłóceń i błędów a koszt ten sam co bym kupił zestaw hid
jacek28 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 ale te przetwornice Koito nie są za tanie z tego co widze
aju Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 światło jest dużo lepsze niż z przetwornic hidowskich tiaaa
dexter400 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Zamówiłem ten polecany zestaw na xenonowe.pl i lipa Przy pierwszym odpalaniu i włączeniu świateł miga hamulec esp itp, po zgaszeniu auta i włączeniu ponownie nie ma problemu. Macie jakiś pomysł? to pudełko pomiedzy przetwornica a lampami mam blisko wiązki może to powoduje te błędy? :/
saga89 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 szczerze to nic za bardzo z tym nie zrobisz ja u siebie jak miałem hidy też miałem to samo i nic nie pomagało bawiłem się w filtry i jeszcze parę różnych sposobów i dalej było to samo najlepiej wywal to i kup ori albo zrób tak jak ja u siebie
dexter400 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Nie poddam się tak łatwo:) . Dziś testuje różne pomysły które znalazłem we wszystkich forach audi jakie istnieją Jak któreś z nich wypali to napiszę.
marcuso86 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ja mam zestaw z xenonowe.pl na przetwornicach slim i smiga super w B6. Zero błędów, zero problemów.
Rekomendowane odpowiedzi