Arturoo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 :ho: siema ....może basenik jaki by stare kości rozruszać ?
tomaszstn Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 :ho: siema....może basenik jaki by stare kości rozruszać ? Ja z małym dzisiaj cały dzień
ucho.77 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 :ho: siema....może basenik jaki by stare kości rozruszać ? Dawaj do nas na Lędziny:naughty:
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 :ho: siema....może basenik jaki by stare kości rozruszać ? Dawaj do nas na Lędziny:naughty: Brzdąc będzie miał co robić ...? Jakieś małe zjeżdżalnie tam są ? ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- :ho: siema....może basenik jaki by stare kości rozruszać ? Ja z małym dzisiaj cały dzień Zabierz ze sobą ....wody pewnie sie nie boi
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Hmmm jacuzzi , brodzik ,jakiś płytki kawałek 1.2 by spokojnie mając ją na rękach można pochodzić ?
ucho.77 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Jakuzzi, brodzik jest tylko zjeżdżalni brak:wink:
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Idę negocjować z Kachą bo też chciała jechać ...jedziesz sam ,czy też ze swoją ?
#Przemo# Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Hmmm jacuzzi , brodzik ,jakiś płytki kawałek 1.2 by spokojnie mając ją na rękach można pochodzić ? w bielsku Troclik na Karpackim, jedziesz?
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Hmmm jacuzzi , brodzik ,jakiś płytki kawałek 1.2 by spokojnie mając ją na rękach można pochodzić ? w bielsku Troclik na Karpackim, jedziesz? Mała mi padła przy obiedzie i kima do tej pory
tomaszstn Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 :ho: siema....może basenik jaki by stare kości rozruszać ? Dawaj do nas na Lędziny:naughty: Brzdąc będzie miał co robić ...? Jakieś małe zjeżdżalnie tam są ? ---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- :ho: siema....może basenik jaki by stare kości rozruszać ? Ja z małym dzisiaj cały dzień Zabierz ze sobą ....wody pewnie sie nie boi Jeszcze za mały na takie wypady
Rekomendowane odpowiedzi