Arturoo Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Pany przymierzam się do przyciągnięcia z DE Seata Toledo 2.3 v5 lub Leona 1.8T macie namiary na jakiegoś dobrego agenta ubezpieczeniowego chce sobie wyliczyć różnicę w opłatach 1.8t a 2.3 v5 ...a powiedz mi co Ty chcesz liczyć ??????????????...wiesz co chcesz ?????????....wiesz co ma być w ubezpieczeniu ????????????...poczytaj , a potem dostaniesz namiar
Pretor Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Pany przymierzam się do przyciągnięcia z DE Seata Toledo 2.3 v5 lub Leona 1.8T macie namiary na jakiegoś dobrego agenta ubezpieczeniowego chce sobie wyliczyć różnicę w opłatach 1.8t a 2.3 v5 ...a powiedz mi co Ty chcesz liczyć ??????????????...wiesz co chcesz ?????????....wiesz co ma być w ubezpieczeniu ????????????...poczytaj , a potem dostaniesz namiar Szkoda słów i czasu na guwniarza. Sony Xperia
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Pany przymierzam się do przyciągnięcia z DE Seata Toledo 2.3 v5 lub Leona 1.8T macie namiary na jakiegoś dobrego agenta ubezpieczeniowego chce sobie wyliczyć różnicę w opłatach 1.8t a 2.3 v5 ...a powiedz mi co Ty chcesz liczyć ??????????????...wiesz co chcesz ?????????....wiesz co ma być w ubezpieczeniu ????????????...poczytaj , a potem dostaniesz namiar Szkoda słów i czasu na guwniarza. Sony Xperia :polew::polew: ---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------
Pucek Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Pretor, to tak specjalnie napisałeś, nie? ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ---------- Ale prawdą jest że Kuna zadaje pytanie tak głupie że szkoda odpisywać, najpierw polecam poczytać o akcyzie a potem się zastanawiać co kupić, pewnie skończy się na tym że i tak nic nie kupi
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Kuna ...z tego co pisałeś...to ja bym na Twoim miejscu zrezygnował.... Ściągnij se jakieś tiko w gazie....po taniości do pracy.......... .....i tanie ubezpieczenie będzie bo i pojemność .....i instalacja....
Polko_V Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Pany przymierzam się do przyciągnięcia z DE Seata Toledo 2.3 v5 lub Leona 1.8T macie namiary na jakiegoś dobrego agenta ubezpieczeniowego chce sobie wyliczyć różnicę w opłatach 1.8t a 2.3 v5 ...a powiedz mi co Ty chcesz liczyć ??????????????...wiesz co chcesz ?????????....wiesz co ma być w ubezpieczeniu ????????????...poczytaj , a potem dostaniesz namiar Szkoda słów i czasu na guwniarza. Sony Xperia Pretorku...jesteś mistrzem:polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi