secio84 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 spadom nyny...bo jutro musza lonty z pralnie odebrać...w pon jeszcze badania a we wtorek wielki "come back" !!Nie tomek tylko ja powiedziałem ze hamer jechał. I zastanawialiśmy się czy juz lato czy dalej zima :-) naciepane z GT-I9195
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 spadom nyny...bo jutro musza lonty z pralnie odebrać...w pon jeszcze badania a we wtorek wielki "come back" !!Nie tomek tylko ja powiedziałem ze hamer jechał. I zastanawialiśmy się czy juz lato czy dalej zima :-)naciepane z GT-I9195 sorry... ale się wyjaśniło wszystko
danielom Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 ...wogóle dobra ekipa przyjechała ...sam byłem zdziwiony ,że taki odzew poszedł nie wiem jak Ty, ale ja za żarcie nic nie płaciłem... podobno ktoś z Żor wziął to na siebie za tydzień też mogę być i wezmę Małżonkę Fajnie fajnie tylko dziwi mnie ,że Daniel nie przyjeżdża ...a rozliczenia bierze na siebie Trzeba miec charakter :-)Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) ...wogóle dobra ekipa przyjechała ...sam byłem zdziwiony ,że taki odzew poszedł nie wiem jak Ty, ale ja za żarcie nic nie płaciłem... podobno ktoś z Żor wziął to na siebie za tydzień też mogę być i wezmę Małżonkę Fajnie fajnie tylko dziwi mnie ,że Daniel nie przyjeżdża ...a rozliczenia bierze na siebie Trzeba miec charakter :-)Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka i gest siema wszystkim pozdro z germanii Teraz na ogórkach siedzisz ? Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Arturoo
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 siema wszystkim pozdro z germanii teraz w germanii...?! szlachtaaa...wozi się po świecie
neimaD Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Bry Pytanko ma ktoś Fedry sline itp do b7 1.9? Lub taśmę pod multi? :-) z mądrego telefonu
Rekomendowane odpowiedzi