stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolH Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Chodź na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 W pracy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolH Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) A ja gnije w domu bo z małym w taką pogodę nigdzie wyjść nie mogę... Dobrze, że jest wiatroklimatronik w domu Przed chwilą wyskoczyłem tylko ledy wpakować do furki Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez KarolH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jak to dobrze ze ja kiedyś klime zamontowaniem, nastawie na 25 jak wychodzę z chaty np na zakupy itp i wchodzę do mieszkania gdzie mozna normalnie funkcjonować Ktoś mi kiedyś powiedział a na jakiego dziada to montujesz, a ja na to zeby przynajmniej 20x w roku ja uruchomić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Siemka :hi; ...a nie daj się tam tej bandzie Paczka ketonalu na drugi dzień przygotowana ? Bo jak znam życie to przy znieczuleniu już pół dawki dostaniesz z powodu oszczędności :grin: A ...co do znieczulenia...jakby Cię znieczulała taka młoda brunetka ale taka baba z 80kg ... to podaj ,że ważysz jakieś 10-12 kilo więcej bo ta to wogóle przeliczniki ma z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Siemka :hi; ...a nie daj się tam tej bandzie Paczka ketonalu na drugi dzień przygotowana ? Bo jak znam życie to przy znieczuleniu już pół dawki dostaniesz z powodu oszczędności :grin: A ...co do znieczulenia...jakby Cię znieczulała taka młoda brunetka ale taka baba z 80kg ... to podaj ,że ważysz jakieś 10-12 kilo więcej bo ta to wogóle przeliczniki ma z kosmosu Postaram się nie dac haha . Pewnie jutro ok 12tej będą mnie brac bo jestem czwarty w kolejce . Mam nadzieje że Jagiełłowicz mi przepisze cos fajnego do domu haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Siemka :hi; ...a nie daj się tam tej bandzie Paczka ketonalu na drugi dzień przygotowana ? Bo jak znam życie to przy znieczuleniu już pół dawki dostaniesz z powodu oszczędności :grin: A ...co do znieczulenia...jakby Cię znieczulała taka młoda brunetka ale taka baba z 80kg ... to podaj ,że ważysz jakieś 10-12 kilo więcej bo ta to wogóle przeliczniki ma z kosmosu Postaram się nie dac haha . Pewnie jutro ok 12tej będą mnie brac bo jestem czwarty w kolejce . Mam nadzieje że Jagiełłowicz mi przepisze cos fajnego do domu haha różaniec byś się modlił by nie rwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Będzie ktoś dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja nie Jesteś w swd czy sjz naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Mnie nie bedzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolH Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Po 18 wróciłem od Pisiarka. Klima działa, 3h pogadane z klubawiczami. Czas na rodzinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Po 18 wróciłem od Pisiarka. Klima działa, 3h pogadane z klubawiczami. Czas na rodzinkę. Ty cały Pisiarek jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi