Majkel Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ewka wszystkiego najwspanialszego życzę...Żonuś Ty Moja:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: :drunk::drunk: :decayed: dzień dobry:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:Ewcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dołączam się do życzeń ....wszystkiego najlepszego Ewcia Grześ taka mała prośba.........uściskaj tam proszę ode mnie Żoneczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 uściskałem:decayed:...choc w pierwszym momencie nie wiedziała o co kaman:grin:?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ...a sobie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No to Moje uściski też lecą do Ewuni i to takie ohhhh uhhhh - Sto Lat :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Grześ, ucałuj żonkę ode mnie 100 lat dla niej ---------- Post dopisany at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ---------- Co tam się u Was dzieje wszyscy z gazem chodzą? Trzy napady w mieście. Policja prosi o pomoc mieszkańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ewcia Wszystkiego Naj Naj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Grzesiek a ja niestandardowo poproszę- pozwól mi ucałować Ewkę na tyn geburstag:decayed: Ewunia naj naj naj i słuchaj męża ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ---------- nieźle się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Seves bądź grzeczny może dostaniesz takiego na Mikołaja ---------- Post dopisany at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ---------- Koledzy , potrzebuję sprężyny tył 1BE do B5 Avant Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Seves bądź grzeczny może dostaniesz takiego na Mikołaja ---------- Post dopisany at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ---------- Koledzy , potrzebuję sprężyny tył 1BE do B5 Avant Q gadaj z Arturem... bo jutro swoje będzie ściągał---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- Grześ, ucałuj żonkę ode mnie 100 lat dla niej ---------- Post dopisany at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ---------- Co tam się u Was dzieje wszyscy z gazem chodzą? Trzy napady w mieście. Policja prosi o pomoc mieszkańców noo...bardzo niebezpieczne miasto:baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 bo nie chciała wjechać mamo :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Seves bądź grzeczny może dostaniesz takiego na Mikołaja ---------- Post dopisany at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ---------- Koledzy , potrzebuję sprężyny tył 1BE do B5 Avant Q w ubiegłym roku dostałem helikopter i prawie do lutego latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 również dołączam się do życzeń NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Ewcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Sto lat Ewcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dziękuje bardzo za wszystkie życzenia, uściski, buziaki i :kwiatek:. Zaś seves stwierdzi, że przyszłam poszpiegować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dobry Najlepszego Ewka hmm czego Ci mogę życzyć New York Lottery Werbung - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Arturku... jutro jesteśmy oczywiście umówieni...lekko po 14-tej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Żona do męża wieczorem: -Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'? na co mąż -Nie chce mi się Alina! -No Andrzej ty nigdy ze mną nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami. ... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz: -Dzień Dobry Panie Andrzeju Maż tłumaczy się żonie że to kolega z podstawówki. Barmanka podeszła i od razu: -To co zawsze Panie Andrzeju? Zona juz zdenerwowana robi wyrzuty mężowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i został jej tylko stanik padło pytanie: -Kto zdejmie stanik?! cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej' żona nie wytrzymała wybiegła ten od razu za nią, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca się taksówkarz i mówi : -No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej k**wy nie wieźliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi