Kuna Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie co powiecie na kawkę jutro w wodziu MC koło 18
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie co powiecie na kawkę jutro w wodziu MC koło 18 Ostatnio też miałeś być poza tym będzie w piz*u ludu.
Kuna Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie co powiecie na kawkę jutro w wodziu MC koło 18 Ostatnio też miałeś być poza tym będzie w piz*u ludu. Czemu, to pojedziemy na jakiegoś kebbaba czy coś Mam jutro cały dzień wolnego
A4 Mario Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 zerknijcie do garazu Oferta - Ferrari F430 - FERRARI F 430 KOLOR CZARNY HAVANA PERŁA METALLIC CZARNA SKÓRA NAPPA OBSZYTA ŻÓŁTA NICIĄ SPORTOWE FOTELE ELEKTRYCZNIE FOTE maja ludzie fantazje:slina: Ten kolo co chwilę jakieś wypasione auto sprzedaje No fotkach widać jeszcze prosiaka i lambo
seves Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 zerknijcie do garazu Oferta - Ferrari F430 - FERRARI F 430 KOLOR CZARNY HAVANA PERŁA METALLIC CZARNA SKÓRA NAPPA OBSZYTA ŻÓŁTA NICIĄ SPORTOWE FOTELE ELEKTRYCZNIE FOTE maja ludzie fantazje:slina: Ten kolo co chwilę jakieś wypasione auto sprzedaje No fotkach widać jeszcze prosiaka i lambo potem przejrzałem furki które sprzedaje i ma tego na jakies 20baniek lambo w garazu to reventon za 1,7banki
#Przemo# Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 zerknijcie do garazu Oferta - Ferrari F430 - FERRARI F 430 KOLOR CZARNY HAVANA PERŁA METALLIC CZARNA SKÓRA NAPPA OBSZYTA ŻÓŁTA NICIĄ SPORTOWE FOTELE ELEKTRYCZNIE FOTE maja ludzie fantazje:slina: Ten kolo co chwilę jakieś wypasione auto sprzedaje No fotkach widać jeszcze prosiaka i lambo potem przejrzałem furki które sprzedaje i ma tego na jakies 20baniek lambo w garazu to reventon za 1,7banki Przy tym co ma w garażu i co poza tym sprzedaje to ferrari też by mi się wydawało "powolne" i bym je sprzedał Ale jest światełko w tunelu kolo pisze że można zostawić auto w rozliczeniu czyli kupię jeszcze jakieś 10szt. A4 B6 i będzie na rozliczenie :polew:
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 ja się zastanawiam, bo ja się nie wyrobię prędzej z prezentami, to podjadę, a jak szybko to obrócę to chyba nie:wink:
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ktoś jeszcze, poza mną, lakim, kuną ?
Rekomendowane odpowiedzi