Kuna Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jadę na sylwestra w góry - także szczęśliwego nowego roku wszystkim!
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TEN 2013 ROK
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Pany najlepszego na Nowy Rok Pisze teraz bo nie wiem jak daleko dojadę
tomaszstn Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2013
Pretor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszystko najlepszego w Nowym Roku Wysyłane z mojego MT27i
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 boshe...takiego sylwka to ja nigdy nie miałem...gdzie ja trafiłem:facepalm: od 19 do 2 niecałe 0.7 na trzech:cry::cry: no myślałem, że mnie rozpupi:doh:
Majkel Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 boshe...takiego sylwka to ja nigdy nie miałem...gdzie ja trafiłem:facepalm: od 19 do 2 niecałe 0.7 na trzech:cry::cry: no myślałem, że mnie rozpupi:doh: gdzie to tak polewali Grzesiek? Przynajmniej nie masz tego problemu co 80% społeczeństwa w Nowy Rok, głowa Ci nie pęka
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 boshe...takiego sylwka to ja nigdy nie miałem...gdzie ja trafiłem:facepalm: od 19 do 2 niecałe 0.7 na trzech:cry::cry: no myślałem, że mnie rozpupi:doh: gdzie to tak polewali Grzesiek? Przynajmniej nie masz tego problemu co 80% społeczeństwa w Nowy Rok, głowa Ci nie pęka u szwagra i szwagierki:doh:...pff...w ten dzień chciałbym się poczuć jak prawdziwy Polak:facepalm: a nie jak jakiś...normalnie brak słów:facepalm: ale pociesza mnie fakt, że zara będzie obiadek:slina:
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 boshe...takiego sylwka to ja nigdy nie miałem...gdzie ja trafiłem:facepalm: od 19 do 2 niecałe 0.7 na trzech:cry::cry: no myślałem, że mnie rozpupi:doh: Ale porażka... Ja nie byłem lepszy, o 00:00 opierdoliłem z narzeczoną "pikolo" na Równicy i pojechałem przez Szczyrk do domu żeby napić się normalnego szampana Nie pamiętam kiedy byłem taki trzeźwy w dzień po sylwestrze
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 no Pucuś...tym samym wózku my jechali...
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 no Pucuś...tym samym wózku my jechali... Mój miał na 4 koła napęd
#Przemo# Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANOCKI!!!!!
A4 Mario Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 boshe...takiego sylwka to ja nigdy nie miałem...gdzie ja trafiłem:facepalm: od 19 do 2 niecałe 0.7 na trzech:cry::cry: no myślałem, że mnie rozpupi:doh: Ale porażka... Ja nie byłem lepszy, o 00:00 opierdoliłem z narzeczoną "pikolo" na Równicy i pojechałem przez Szczyrk do domu żeby napić się normalnego szampana Nie pamiętam kiedy byłem taki trzeźwy w dzień po sylwestrze Ja sie w tym czasie oświadczalem w szczyrku ... trza było dac znac byście do nas wpadli na kwatere ...
stanley Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 boshe...takiego sylwka to ja nigdy nie miałem...gdzie ja trafiłem:facepalm: od 19 do 2 niecałe 0.7 na trzech:cry::cry: no myślałem, że mnie rozpupi:doh: my na trzech 2 litry finki
Rekomendowane odpowiedzi