tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wporzo...pamięc ludzka jest caszem zawodna:decayed:---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ---------- m3rvin tyś je ściul:polew::polew: Ewka Cię powiesi za jajca jak to looknie:decayed: Coś to za stołki kupił ? mi na pw taką fotę puścił więc teraz jużsam nie wiem ?? https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkdd7nYiKjo81DpOlnVbHTdvPlukkNbmd-hKCn-immPWMIUzhPLg Fajne te stołki, trochę wąskie ale Ty też duży nie jesteś to się zmieścisz
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wporzo...pamięc ludzka jest caszem zawodna:decayed:---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ---------- m3rvin tyś je ściul:polew::polew: Ewka Cię powiesi za jajca jak to looknie:decayed: Coś to za stołki kupił ? mi na pw taką fotę puścił więc teraz jużsam nie wiem ?? https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkdd7nYiKjo81DpOlnVbHTdvPlukkNbmd-hKCn-immPWMIUzhPLg Fajne te stołki, trochę wąskie ale Ty też duży nie jesteś to się zmieścisz mnie się wydaje ,że format bardziej pod Grześka......wydaje mi się ....aczkolwiek mogę się mylić :polew:......,że bym się nie zmieścił ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ---------- Bryyy:hi:Pany a te spoty Wasze to tak co tydzień? a te taborety co podesłałeś Grzesiek to poduszki też mają? tak zapraszamy
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Bryyy:hi:Pany a te spoty Wasze to tak co tydzień? a te taborety co podesłałeś Grzesiek to poduszki też mają? tak mają poduszki:wink: jak ktoś chce to mogę ze starych wypruć---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- i oczywiście zapraszamy:wink: ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- no i właśnie Pany potrzebowałbym do tych foteli okablowanie...tzn. kostki wiązka od lędźwi i to samo do podgrzewania:whistling: albo gdzie najlepiej lub kogo atakować ??
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a bo mi się pokoleji wspomina co mam do pisania:grin:
#Przemo# Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 no i właśnie Pany potrzebowałbym do tych foteli okablowanie...tzn. kostki wiązka od lędźwi i to samo do podgrzewania:whistling:albo gdzie najlepiej lub kogo atakować ?? w sprawie wiązek itp pisz do Siemiana
Polko_V Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 no i właśnie Pany potrzebowałbym do tych foteli okablowanie...tzn. kostki wiązka od lędźwi i to samo do podgrzewania:whistling:albo gdzie najlepiej lub kogo atakować ?? w sprawie wiązek itp pisz do Siemiana danke:decayed:
danielom Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie masz pracy? Zostań komornikiem! - Praca - WP.PL :polew:
Kuna Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie masz pracy? Zostań komornikiem! - Praca - WP.PL:polew: Tylko 9 tys nowych spraw w ciągu roku, co to jest
GRYFI Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 a to czapeczki teraz tutaj przeniesione?
Kuna Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Naklejki chyba przyszły bo mam coś w skrzynce
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 no i właśnie Pany potrzebowałbym do tych foteli okablowanie...tzn. kostki wiązka od lędźwi i to samo do podgrzewania:whistling:albo gdzie najlepiej lub kogo atakować ?? w sprawie wiązek itp pisz do Siemiana tak......, ale jak pytałem o takie rzeczy do siebie to powiedział ,że nawet pytał u wujka ,który jest kustoszem w muzeum nie mieli na stanie
Rekomendowane odpowiedzi