H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Jeszcze kilka rzeczy do wyrezania jest a potem już tylko lać i się bujać No to klops
seves Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 cześć wszystkim, jestem seves mieszkam w Rybniku. zaś jakiś nowy...zaraz napisze, że potrzebuje z Vagować auto:doh: skąd wiesz Kolego? mam błąd na wyświetlaczu ciągle mi sie jakieś krzywe kreski pokazuja i migają nie wiesz co to oznacza?
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 nie wiesz, ile kosztuje jedna taka zaślepka?? bo jutro zadzwonię (powiedziałem, że rano zadzwonie) do Niego i powiem mu, aby przelał mi na konto tyle ile kosztuje nowa+paliwo:decayed: a kilka rzeczy, to co jeszcze zostało??
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 cześć wszystkim, jestem seves mieszkam w Rybniku. zaś jakiś nowy...zaraz napisze, że potrzebuje z Vagować auto:doh: skąd wiesz Kolego? mam błąd na wyświetlaczu ciągle mi sie jakieś krzywe kreski pokazuja i migają nie wiesz co to oznacza? :grin::grin: dawno Cię tu nie było a o spocie już nie wspomnę ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Coś koło 50zł z tego co pamiętam no to zaśpiewam mu -65 zł
Kuna Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 seves się wczoraj ze mną spotował ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić To jutro tam zajedź i zamów żeby na środę było
seves Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 no wiem wiem jakoś się ostatnio szlajam i na nic czasu nie ma a spoty staram się nadrobić na nieoficjalnych w czwartek już sie postaram
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić tylko on nie wie, którą stronę ten kurierdupa stracił...
seves Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 seves się wczoraj ze mną spotował dokładnie to miałem na myśli pisząc "nieoficjalnych" :grin:
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 no wiem wiem jakoś się ostatnio szlajam i na nic czasu nie ma a spoty staram się nadrobić na nieoficjalnych w czwartek już sie postaram no nie powiem, że nie...
Kuna Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić tylko on nie wie, którą stronę ten kurierdupa stracił... To jak ogarniesz i zamówisz to nie ma sprawy. Ale ten salon na mikołowskiej (Noma)
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić tylko on nie wie, którą stronę ten kurierdupa stracił... To jak ogarniesz i zamówisz to nie ma sprawy. Ale ten salon na mikołowskiej (Noma) wporzo, ale jeszcze w praniu wyjdzie wszystko:whistling:
seves Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 widzial ktos nowego peugeota 301:decayed: jednak dalej klepie sie "thalie" do ktorych chyba doplaca sie potencjalnym zainteresowanym:grin:
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 widzial ktos nowego peugeota 301:decayed: jednak dalej klepie sie "thalie" do ktorych chyba doplaca sie potencjalnym zainteresowanym:grin: widziałem:facepalm: i czytałem reportaż chyba na 3 strony w...Auto Świat...ogólnie brzydkie, ale podoba mi się tam pakiet zima w nim...podrzewane...fakt faktem tylko podszybie, ale fajny bajer "dla wycieraczek":wink:
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 taki do volvo z przodu podobny coś w ten deseń
stanley Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić tylko on nie wie, którą stronę ten kurierdupa stracił... To jak ogarniesz i zamówisz to nie ma sprawy. Ale ten salon na mikołowskiej (Noma) jak kupujesz w Nomie, to nie dzwoń do mnie więcej po porady techniczne, ceny itp Noma jest na Kościuszki
Polko_V Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić tylko on nie wie, którą stronę ten kurierdupa stracił... To jak ogarniesz i zamówisz to nie ma sprawy. Ale ten salon na mikołowskiej (Noma) jak kupujesz w Nomie, to nie dzwoń do mnie więcej po porady techniczne, ceny itp Noma jest na Kościuszki :grin: Staś pssytnąłeś se wreście??
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Polko_V - jak coś to lecę w środę do ASO AUDI do Katowic, to Ci mogę podrzucić tylko on nie wie, którą stronę ten kurierdupa stracił... To jak ogarniesz i zamówisz to nie ma sprawy. Ale ten salon na mikołowskiej (Noma) jak kupujesz w Nomie, to nie dzwoń do mnie więcej po porady techniczne, ceny itp Noma jest na Kościuszki To Ci konfident z tej Kuny
Rekomendowane odpowiedzi