Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 cześć wszystkim, jestem seves mieszkam w Rybniku. the ja pier**lę :polew::polew::polew::polew::polew: starsznie ciekawy gust muzyczny.....albo jego brak ???? Bo muszę kiedyś obadać gdzie jest to ASO gdzie pracujesz - bo kurdę nie wiem Tym razem nie jadę po części a ofertę z ciekawości Artur, przeglądam sobie zdjęcia z BT i patrz co znalazłem - rozumiem było ciężko http://img248.imageshack.us/img248/8703/21604110548337953831156.jpg no lekko nie ..... PS: zastanawia mnie jedno, czemu Arturoo ma 2 kieliszki jeden pełny drugi pusty:whistling: siądziesz z Robertem do kielicha to będziesz wiedział ,że zjebałeś sprawę tym występkiem
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 BMW M5 "NeedForDrive.com" LAST ILLEGAL Street Racing and Drift, Driver - Giorgi Tevzadze - YouTubepewnie już widzieliście ale jestem w szoku i momentami brakuje słów przekleństw żeby określić ten hardkor nuda .... byle hebel w automacie lepiej to zrobi
Polko_V Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- BMW M5 "NeedForDrive.com" LAST ILLEGAL Street Racing and Drift, Driver - Giorgi Tevzadze - YouTubepewnie już widzieliście ale jestem w szoku i momentami brakuje słów przekleństw żeby określić ten hardkor nuda ....byle hebel w automacie lepiej to zrobi mam dziwne wrażenie, że o swoim mówisz:whistling:
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 no co Ty...mój to tylko po lodzie się ślizga
Polko_V Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 nie no...ja tak nie sądzę bo lepszego nie mam:grin:
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- BMW M5 "NeedForDrive.com" LAST ILLEGAL Street Racing and Drift, Driver - Giorgi Tevzadze - YouTubepewnie już widzieliście ale jestem w szoku i momentami brakuje słów przekleństw żeby określić ten hardkor nuda ....byle hebel w automacie lepiej to zrobi mam dziwne wrażenie, że o swoim mówisz:whistling: A widziałeś żeby ta M5 chciała autobus przestawić
Polko_V Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- BMW M5 "NeedForDrive.com" LAST ILLEGAL Street Racing and Drift, Driver - Giorgi Tevzadze - YouTubepewnie już widzieliście ale jestem w szoku i momentami brakuje słów przekleństw żeby określić ten hardkor nuda ....byle hebel w automacie lepiej to zrobi mam dziwne wrażenie, że o swoim mówisz:whistling: A widziałeś żeby ta M5 chciała autobus przestawić no nie widziałem... ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- no nic pora na mnie...do robo:facepalm:
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- BMW M5 "NeedForDrive.com" LAST ILLEGAL Street Racing and Drift, Driver - Giorgi Tevzadze - YouTubepewnie już widzieliście ale jestem w szoku i momentami brakuje słów przekleństw żeby określić ten hardkor nuda ....byle hebel w automacie lepiej to zrobi mam dziwne wrażenie, że o swoim mówisz:whistling: A widziałeś żeby ta M5 chciała autobus przestawić kurfa ,że ja se fot tego busa nie zrobiłem bym miał pamiątkę
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 No ja nie wiem coś Ty sobie wtedy myślał
Kuna Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Hammer, nie sram pieniędzmi jak ty na prawo i lewo mam inne wydatki. Nie stać mnie na opony za 2500 zł, każdy kupuje rzeczy w miarę swoich możliwości finansowych. tyle w temacie
Matek Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 po pracy grypa żołądkowa nadal męczy.. no rozyebie mnie na kawałki
H4mm3R Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Hammer, nie sram pieniędzmi jak ty na prawo i lewo mam inne wydatki. Nie stać mnie na opony za 2500 zł, każdy kupuje rzeczy w miarę swoich możliwości finansowych. tyle w temacie Tu nie chodzi o sranie kasą na lewo i prawo, tylko trzeba umieć szukać okazji.. Jak Cię nie stać na opony, to po co się na 19" szarpiesz, równie dobrze mogłeś zostać przy 17" albo kupić 18".
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Hammer, nie sram pieniędzmi jak ty na prawo i lewo mam inne wydatki. Nie stać mnie na opony za 2500 zł, każdy kupuje rzeczy w miarę swoich możliwości finansowych. tyle w temacie Tu nie chodzi o sranie kasą na lewo i prawo, tylko trzeba umieć szukać okazji.. Jak Cię nie stać na opony, to po co się na 19" szarpiesz, równie dobrze mogłeś zostać przy 17" albo kupić 18". No właśnie Kuna, już jakiś czas temu to zauważyłem, chyba na siłę szukasz tych 19cali "bo my mamy i Ty też chcesz mieć" a po co się pchać w koszty Ps. W zeszłym sezonie musiałem dokupić 2 opony bo wyszły bąble, kupiłem używki 3 letnie, więc niby fajnie, ale już w tym sezonie zainwestowałem w nowe bo przy tym rozmiarze bardzo łatwo o dodatkowe koszty
Rekomendowane odpowiedzi