Polko_V Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 chyba coś mnie się dzieje... mi nie smakuje...tak na siłę go piję, bo szkoda:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- dobranoc
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Grzesiek odmalowanym autem pojedziesz to zapomnij o wosku
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Grzesiek odmalowanym autem pojedziesz to zapomnij o wosku :grin:
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pucek ma QD z Sonaxa do kogo analizujesz ??
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 no cóż...trza se pssytnąć ......nie żebym się czepiał........to nie ten wątek
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pucek ma QD z Sonaxa do kogo analizujesz ?? literki mi wcieło
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 no cóż...trza se pssytnąć ......nie żebym się czepiał........to nie ten wątek no to looknij w tamten wątek:decayed:---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- Pucek ma QD z Sonaxa do kogo analizujesz ?? literki mi wcieło no może Ci wcięło...ale i tak nie rozumie
Rekomendowane odpowiedzi