Orzeszek Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 No SławQ...oglądałem pogodę na tvn-ie...niby zapowiadają...że to ostatki zimy i od następnego tyg...wiosennie:decayed: Oby tak było,to będziemy działać z furmanką
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 No SławQ...oglądałem pogodę na tvn-ie...niby zapowiadają...że to ostatki zimy i od następnego tyg...wiosennie:decayed: Oby tak było,to będziemy działać z furmanką :banan:no oby...
A4 Mario Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Elo ---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- No to w przyszlym tygodniu Żory mają zaszczyt zaprosić na ostatni spot przed Bukowinowy ... :naughty::naughty: frekwencja musi dopisać bo kto wie kto cały ui w jakim stanie wroci z BT ...
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Elo ---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- No to w przyszlym tygodniu Żory mają zaszczyt zaprosić na ostatni spot przed Bukowinowy ... :naughty::naughty: frekwencja musi dopisać bo kto wie kto cały ui w jakim stanie wroci z BT ... no oczywiście...
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Elo ---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ---------- No to w przyszlym tygodniu Żory mają zaszczyt zaprosić na ostatni spot przed Bukowinowy ... :naughty::naughty: frekwencja musi dopisać bo kto wie kto cały ui w jakim stanie wroci z BT ... no oczywiście... Ja, ja ..... Ty mu przytakuj......jeszcze faktycznie weźmie i przyjedzie....ehhhh.... . .
Matek Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI AUTO TEST - YouTube po meczyku czas na koncert.. Mioush w Żorach :kox: czyli kieta ściepano
Kuna Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie kupiłem felgi 18-stki i potrzebuję je jakoś wysłać tzn sprzedający, najtańsza firma kurierska płatne przy odbiorze - jak to zrobić ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- PS: Artur nie wiedziałem że byłeś za granicą Đ˘Đ°Đ˝ĐľŃ ŃОНŃŃŃка - YouTube
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 1 wysyłka (pobranie) a w tym 4 paczki Przesyłki kurierskie i paczki do Anglii - Firma kurierska i masz KW ~85zł
A4 Mario Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Jestem tu żeby nie było więc uwaga co piszecie ...
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 To nara ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Żarcik ze skuterem - Sadistic.pl
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie kupiłem felgi 18-stki i potrzebuję je jakoś wysłać tzn sprzedający, najtańsza firma kurierska płatne przy odbiorze - jak to zrobić ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- PS: Artur nie wiedziałem że byłeś za granicą Đ˘Đ°Đ˝ĐľŃ ŃОНŃŃŃка - YouTube :polew::polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi