A4 Mario Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Wklejcie link do tego filmiku gdzie te S3 leci 370 km/h ... bo nie moge znaleź na YT...
Orzeszek Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Super Fast Audi RS3 (741ps) Acceleration 0-365 km/h - YouTube
A4 Mario Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Super Fast Audi RS3 (741ps) Acceleration 0-365 km/h - YouTube THX ...
#Przemo# Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Nie....będę siedział w domu jak jakiś sknerus z Jaworza i nie dam zarobić lakiernikowi.... Wiem ,wiem .....żal dupke ściska bo z placu nie można wyjechać Za pewne błędy płacić trzeba latami :polew::polew: w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew:
pajda Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Super Fast Audi RS3 (741ps) Acceleration 0-365 km/h - YouTube osz k**wa kosa jak nic, 340 i wciepuje 7
H4mm3R Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew:
diman Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Dupam w robo na razie i czytam bzdury na forum U mnie też d*pa , szukam opon na razie ... No i co polecasz bo tez szukam i nie wiem co kupic
#Przemo# Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Ja również czekam na oponki, chociaż ja chyba kupię używki od kumpla bo ceny nowych 19-tek mnie przerażają. Chociaż rozmawiałem z gościem co juz drugi rok jeździ na chińczykach Nankang i sobie chwali ponoć dużej różnicy w stosunku do opon "premium" nie ma a cena kusi. Zobaczymy jak to wyjdzie co kumpel przywiezie jak będa w takim stanie jak kupił siemian to raczej używki kupię. ---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ---------- w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ---------- Bo bym zapomniał WESOŁYCH ŚWIĄT PANOCKI I PANIE I HAMMERY TEŻ
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Ja również czekam na oponki, chociaż ja chyba kupię używki od kumpla bo ceny nowych 19-tek mnie przerażają. Chociaż rozmawiałem z gościem co juz drugi rok jeździ na chińczykach Nankang i sobie chwali ponoć dużej różnicy w stosunku do opon "premium" nie ma a cena kusi. Zobaczymy jak to wyjdzie co kumpel przywiezie jak będa w takim stanie jak kupił siemian to raczej używki kupię. Dasz sie przejechać na tych nankangach...zobaczymy jak Ci sie to prowadzi
H4mm3R Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: Ty też masz chińskie heble z S4 że w płot od sąsiada wjechałeś jednak jakiś rowerzysta musiał Ci w dupsko wjechać, że tak Cię moje kółka w wózku irytują i reagujesz z euforią jak Ci coś odpiszę Od kiedy zjadłeś te kiełbaski co Ci mama powiesiła na szyi, żeby chociaż psy się chciały z Tobą bawić, to teraz siemian jest Twoim najlepszym kolegą i mentorem, ale co gadam z siemianem to ma pompe z Ciebie, bo taki gamoń jesteś
A4 Mario Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Elo Wszystkim .... Wesołych Świąt i ...
Rekomendowane odpowiedzi