Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• A4 Mario

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Elo :hi: Seves b7 i b8 już jest oklepane ... kup a5 ... :decayed: b8 już ma byle frajer w biednej wersji ... :wink:

to za koszyki ???? :decayed: pod Forum :grin:

Opublikowano
Elo :hi: Seves b7 i b8 już jest oklepane ... kup a5 ... :decayed: b8 już ma byle frajer w biednej wersji ... :wink:

Mario ty lepiej zdaj relacje jak ci się na letnich śmiga bo to chyba ty już zmieniłeś oponki?

Opublikowano

Mario ty lepiej zdaj relacje jak ci się na letnich śmiga bo to chyba ty już zmieniłeś oponki?

autobusem to ....uj nie śmiganie :polew:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Spoko daje rady na letnich ... w ciągu dnia to bardziej woda niż śnieg a nocą auto stoi pod blokiem więc te 2 ostanie dni sniegów jeszcze prześmigam ... :decayed:

Opublikowano

autobusem to ....uj nie śmiganie :polew:

Zależy jakim bo w Jastrzębiu to nawet z przygodami typu próby wjechania smerfem do środka itp itd

:polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ----------

Spoko daje rady na letnich ... w ciągu dnia to bardziej woda niż śnieg a nocą auto stoi pod blokiem więc te 2 ostanie dni sniegów jeszcze prześmigam ... :decayed:

U mnie by to nie przeszło nawet w dzień śniegu pod dostatkiem

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano

Pitolenie ... kiedys nie było zimówek a upalało sie Wartburgi i syrenki i jeszcze jeździło w góry na narty i nie było zimówek ... a teraz każdy przewrażliwiony ... delikatne traktowanie gazu i hamulca i nie ma tragedii ... :wink:

Opublikowano

tak :whistling: ale dziś można lecieć 2 paki na narty

Opublikowano

No tak ... ale ja smigam pare kilometrów do pracy więc aż tak nie załuje za wczesnej wymiany kół ... moge wrzucić spowrotem zimówki ale nie chce mi sie kół przekładac pomimo że to chwila roboty ... podoba mi sie leos w sniegu a bialym felunku ... :decayed:

Opublikowano

Mario, takie tłumaczenie to pierdolenie, bo kiedyś się jeździło, kiedyś było gówno i niczego nie dało się kupić, teraz niech Ci tak przypadkiem wyskoczy jakiś nagły nocny wyjazd i srasz w gacie bo lans ponad wszystko :facepalm:

Ale każdy ma swój tok myślenia :wink:

Opublikowano

+1

Opublikowano
Mario, takie tłumaczenie to pierdolenie, bo kiedyś się jeździło, kiedyś było gówno i niczego nie dało się kupić, teraz niech Ci tak przypadkiem wyskoczy jakiś nagły nocny wyjazd i srasz w gacie bo lans ponad wszystko :facepalm:

pucek jak dorosłeś nono aleś mi zainponował :naughty::decayed:

Opublikowano

pucek jak dorosłeś nono aleś mi zainponował :naughty::decayed:

Nie gadaj, to tak od zawsze :naughty:

Opublikowano