Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 no i L4:facepalm: a jutro rano badania:kwasny:
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 normalnie Cię nie poznałem z brązowym:wink: a wczoraj z Tadzikiem poklachałem troszku:decayed: ...curva od dwóch tygodni jakoś tak niemrawo się czułem... no i dziś 39.7 gorączki jak mnie zbadała (a dziwne dobrze się czuję), początkowe zapalenie oskrzeli i zapalenie więzów chłonnych:facepalm:. Jutro badania krwi i róznorakie rtg:doh:
Matek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tadzik poświąteczny.. No widzisz, jest karierowicz ze mnie To chvjowo, ale przynajmniej sobie odpoczniesz i nabierzesz sił Wykorzystaj to i odpoczywaj - zdrówko najważniejsze
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tadzik poświąteczny.. No widzisz, jest karierowicz ze mnie To chvjowo, ale przynajmniej sobie odpoczniesz i nabierzesz sił Wykorzystaj to i odpoczywaj - zdrówko najważniejsze aż szoka zaaplikowałem jak go looknąłem: "Tadzikkk!! Ty tutaj??" a on "No, stęskniłem się":grin:. No...troszku minęło od ostatiego LyCztyry:wink: narazie tylko do 9 kwietnia...czas na badania a potem dopiero niby te prawdziwe LyCztyry:whistling: ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- i zaś napierdziela śniegiem:facepalm:
A4 Mario Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mario, takie tłumaczenie to pierdolenie, bo kiedyś się jeździło, kiedyś było gówno i niczego nie dało się kupić, teraz niech Ci tak przypadkiem wyskoczy jakiś nagły nocny wyjazd i srasz w gacie bo lans ponad wszystko Ale każdy ma swój tok myślenia Od tego mam drugie auto na zimówkach ...
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 a ja nawet nie mam czasu do końca auta zlożyć...a co dopiero myśleć o kręceniu gwinta w dół i koła założyć. Ale myślę, że jutro coś porobię przy furce...że człowiek musi iść na L4, aby mieć czas:disgust:
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mnie dziś nie bedzie ... mam 2 zmiany ... ale bede za tydzień ...
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 i piz*a blada... rozchorowałem się na dobre...do tego jeszcze różyczka doszła:facepalm: ...więc będę się musiał obejść smakiem żeberek:cry:
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jeżeli do roboty nie pojadę to się pojawię u was, na żeberka
Rekomendowane odpowiedzi