Pretor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Spoko Mario, tak jak obiecałem ;-) Wysłane z mojego MT27i
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Seves już nie Twój, pogódź się z tym . żebyś wiedział że ciężko mi to przez gardło przechodzi
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Seves już nie Twój, pogódź się z tym . żebyś wiedział że ciężko mi to przez gardło przechodzi ale jesteś dzielnym chłopakiem i dasz radę
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ale jak sprzedałem i już miała odjeżdzać prosiłem Krzyśka który kupił ode mnie furkę żeby jeszcze przez jakis czas nie montował gazu bo byc może sie do niego odezwę żeby odkupic furkę
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Seves już nie Twój, pogódź się z tym . żebyś wiedział że ciężko mi to przez gardło przechodzi ale jesteś dzielnym chłopakiem i dasz radę 3mam się 3mam się 3mam się
A4 Mario Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Seves już nie Twój, pogódź się z tym . żebyś wiedział że ciężko mi to przez gardło przechodzi ale jesteś dzielnym chłopakiem i dasz radę 3mam się 3mam się 3mam się Trza było mi sprzedać za 25 tys z wszystkim i bym Ci pozwalał se posiedziec na spotach i byś tak nie tęsknił ...
Polko_V Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Seves już nie Twój, pogódź się z tym . żebyś wiedział że ciężko mi to przez gardło przechodzi ale jesteś dzielnym chłopakiem i dasz radę 3mam się 3mam się 3mam się Trza było mi sprzedać za 25 tys z wszystkim i bym Ci pozwalał se posiedziec na spotach i byś tak nie tęsknił ... Mario idź usiądź do seata...:decayed:
seves Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Seves już nie Twój, pogódź się z tym . żebyś wiedział że ciężko mi to przez gardło przechodzi ale jesteś dzielnym chłopakiem i dasz radę 3mam się 3mam się 3mam się Trza było mi sprzedać za 25 tys z wszystkim i bym Ci pozwalał se posiedziec na spotach i byś tak nie tęsknił ... o f*ck teraz mi to gadasz za 25 myślę że bysmy sie dogadali - pozwalałbyś mi posiedzieć z Olą w mojej byłej b6?
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 i to wszystko za czteropak żubra ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 01:19 ----------
seves Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 i to wszystko za czteropak żubra ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 01:19 ---------- kilo Arturku kilo mi tam zabrakło
seves Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Oferta - Audi A4 - Oferuję Audi A4 B7 3.0 TDI QUATTRO 233 KM 450 Nm. Według VIN egzemplarz wyprodukowany w Ingolstadt jako wersja S line. Pierwsza rejes jak to wyszło z fabryki jako wersja s-line to nie mam pytań
Rekomendowane odpowiedzi