H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Oferta - Audi A4 - Oferuję Audi A4 B7 3.0 TDI QUATTRO 233 KM 450 Nm. Według VIN egzemplarz wyprodukowany w Ingolstadt jako wersja S line. Pierwsza rejesjak to wyszło z fabryki jako wersja s-line to nie mam pytań Brakło na przedni zderzak
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 panowie szukam zadbanego punta II jakby komuś się coś obiło o uszy to na PV auto dla kobiety:wink:
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 panowie szukam zadbanego punta II jakby komuś się coś obiło o uszy to na PV auto dla kobiety:wink: w żorach takie nie jeżdzą:polew::polew: ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- ale jutro się spytam kumpla bo on coś miał takiego na for sale...ale to już ze 3 miesiące temu, ale spytam...on miał te po niby lifcie:wink:
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 panowie szukam zadbanego punta II jakby komuś się coś obiło o uszy to na PV auto dla kobiety:wink: w żorach takie nie jeżdzą:polew::polew: qurwa 3 auta IGŁY byłem oglądać w bielsku i skoczowie brednie pisane w ogłoszeniach powinny być karane:grin:
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 jutro Ci dam znać...czy ten kumpel już sprzedał swe punto po lifcie:wink:
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Lato na aucie az przyjemniej, ale jednak na zimie byl komfort
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Lato na aucie az przyjemniej, ale jednak na zimie byl komfort ja dopiero może w następny wtorek bd miał na moich:smiley:
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Lato na aucie az przyjemniej, ale jednak na zimie byl komfort ja dopiero może w następny wtorek bd miał na moich:smiley: Ja czekam az mi pod blokiem stopnieje bym mogl wyjezdzac normalnie
Matek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sent from my LG-P700 using Tapatalk
seves Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 chyba ciekawe autko... AUDI A4 QUATTRO S-LINE 1.8TURBO SKÓRA XENON ALPINE (3157514842) - motoAllegro
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 chyba ciekawe autko... AUDI A4 QUATTRO S-LINE 1.8TURBO SKÓRA XENON ALPINE (3157514842) - motoAllegro Oglądalem .....skoro jako uszkodzone wystawili to motor kaput...mieli go naprawic i sprzedac....ze 2 miechy temu ....ciekawy wypasik....klima w schowku ,i inne bajery.... ale koszt roboty musi byc znaczny skoro idzie w cenie sprzed kilku miechow... ---------- Post dopisany at 09:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ---------- I do lakierni obowiazkowo musi jechać....4 el.do robienia z tego co pamietam.... ---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:11 ---------- A i auto podobne do tego od Kuny.......bez tempomatu....
Rekomendowane odpowiedzi