Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Sławko...możemy podjechać po Ciebie żaden probłem:wink: ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ---------- dziękujemy Panowie i Panie za spota ...żeberka mniiaam:slina:...tylko małe ...i oczywiście upragnione...pssytt:beer:
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki szydercy za spota ... Szczególne podziekowania dla Pretora ... i przy okazji spotu bez aut oczywiscie stawiam pifko ...
Pretor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki za spota. Spoko Mario, nie ma sprawy .
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 THX Jest i profesjonalny złodziej ... :grin:
ucho.77 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 THX Jest i profesjonalny złodziej ... :grin: zawodostwo :polew::polew:
A4 Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dla tych co nie widzieli .... Kuba Wojewódzki - Kasia Sokołowska i Piotr Żyła - Odcinek 199 - S00E199 - tvn player
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 THX Jest i profesjonalny złodziej ... :grin: zawodostwo :polew::polew: najpierw musiał swoje zayebać, aby komuś obyebac:grin::grin:
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki za spota jedź to ustaw te pompki, bo kopci Ci to gorzej niż Polo mojej Żonki:decayed:---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- widać, że masz stare nastawy:wink:
Majkel Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki za spota i Tobie ucho za włam w moim schowku Jakby w tej ostatniej próbie z wyjmakami nie dało rady, to trza by targać linką, bo Mario ryla jednak nie wziął Jak będziesz cos wiedział, to daj znać, za 3 tyg będe znowu w kraju więc sie zgadamy a żeberka pierwsza klasa
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki za spota i Tobie ucho za włam w moim schowku Jakby w tej ostatniej próbie z wyjmakami nie dało rady, to trza by targać linką, bo Mario ryla jednak nie wziął Jak będziesz cos wiedział, to daj znać, za 3 tyg będe znowu w kraju więc sie zgadamy a żeberka pierwsza klasa powiedz to Mariowi:facepalm:
Majkel Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki za spota i Tobie ucho za włam w moim schowku Jakby w tej ostatniej próbie z wyjmakami nie dało rady, to trza by targać linką, bo Mario ryla jednak nie wziął Jak będziesz cos wiedział, to daj znać, za 3 tyg będe znowu w kraju więc sie zgadamy a żeberka pierwsza klasa powiedz to Mariowi:facepalm: On dobrze o tym wie, tylko sam siebie oszukuje
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 no z czegoś tego brzuszka musiał nabrać ...dobranoc Panowie:hi:
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a zjadłbym:slina:...tylko już dziś wiem, że za krótka doba będzie...ponadto auto do czyszczenia oddaje, bo należy mu się
danielom Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki za spota i Tobie ucho za włam w moim schowku Jakby w tej ostatniej próbie z wyjmakami nie dało rady, to trza by targać linką, bo Mario ryla jednak nie wziął Jak będziesz cos wiedział, to daj znać, za 3 tyg będe znowu w kraju więc sie zgadamy a żeberka pierwsza klasa powiedz to Mariowi:facepalm: Stary zluzuj, ja tez nie lubie zeberek i nie interesuje mnie to, czy ktos poleca czy nie
seves Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 az głupio sie przyznać ale zapomniałem o spocie... miałem trochę do załatwienia i jakoś... no zapomniałem no
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki szydercy za spota ... ............... dzięki również za odwiedziny :decayed: ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- i dzięki wszystkim za spotkanko
Rekomendowane odpowiedzi