A4 Mario Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wybiera się ktoś w czwartek? Ktos bedzie na pewno...
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wybiera się ktoś w czwartek? Ruda barmanka ma być....
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 JA będę na pewno i Moja Żonka również
neimaD Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Super, muszę "odświeżyć" kontakt z ludźmi z okolic Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2
#Przemo# Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zobaczę jak się wyrobię to może też zawitam
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Super, muszę "odświeżyć" kontakt z ludźmi z okolic Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 ja Cię nie znam no chyba, że o czymś nie wiem:whistling:podaj swoje personalia...uzupełnij profil ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Arturku...jaki ja się czuję nażarty:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- neimaD no i teraz ładnie się patrzy na profil:kox:
neimaD Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Super, muszę "odświeżyć" kontakt z ludźmi z okolic Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 ja Cię nie znam no chyba, że o czymś nie wiem:whistling:podaj swoje personalia...uzupełnij profil ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Arturku...jaki ja się czuję nażarty:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- neimaD no i teraz ładnie się patrzy na profil:kox: Mówisz i masz Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zapraszamy na spota...bryczką zaprzężoną Qniami:decayed:
m3rvin Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wybiera się ktoś w czwartek? postaram sie byc pozdrawiam p.policjantów z Roju wporzo chłopaki
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wybiera się ktoś w czwartek? postaram sie byc pozdrawiam p.policjantów z Roju wporzo chłopaki ani nie gadaj...codziennie gdzieś stoją albo koło piekarni albo koło straży, sklepu...czy nawet na wjeździe do jakiegoś domku... ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- wiem, że wporzo, ale inni jak ich widzą, to curva 40km/h i ani grama więcej:facepalm:
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Żory były dziś obstawione ...fakt.... Pucek dzięki za ostrzeżenie o patrolu w Baranowicach ---------- Post dopisany 17-04-2013 at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2013 at 22:57 ---------- Turlam dropsa wczoraj przez Żory....bach lizak w Baranowicach na droge i dmuchanko.....facet do mnie ,że widzi ,że auto bez cb jadące przepisowo ,nie hamujące przed samą stacją to se pomyślał ,że prowadzi nadupany szofer
Marcin6 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ,że auto bez cb jadące przepisowo ,nie hamujące przed samą stacją to se pomyślał ,że prowadzi nadupany szofer :grin:
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ---------- Turlam dropsa wczoraj przez Żory....bach lizak w Baranowicach na droge i dmuchanko.....facet do mnie ,że widzi ,że auto bez cb jadące przepisowo ,nie hamujące przed samą stacją to se pomyślał ,że prowadzi nadupany szofer :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a mnie Pucek widział w Pawłowicach i mi dzwonił ,że Żory obstawione ,chwile ucześniej rozmawiałem z Hammerem ...ten mi mówi ,że jedzie spóźnioniony więc i tak miałem 2 argumenty za eko jazdą
Rekomendowane odpowiedzi