Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 no to mnie spot ominął Mieliście czas chociaż na żeberka ? ja pożarłem... ojj...minęło Cię minęło... ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- na A1 się gdzieś złapiemy......dam Wam trochę luzu by nie było ,że gram nie czysto :grin::grin: Arturku...o której wyjeżdzasz...poczekałbyś na mnie na wlocie A1 w Świerklanach:whistling: ?? Poślij mi eska, bo zara idę garażu... ---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- Siemono dziewczyny RS6 się kłania mam nadzieje że się podobało bo po takich jazdach 35L wyszło ehh tam raz się żyje prawda oby jak najwięcej takich wypadów 1. Ja nie jechałem więc mnie się nie podobało......żart żeby nie było:wink:2. No liczymy, że na jednym wypadzie się nie skończy:wink:
m3rvin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 że wczoraj mi elektryk kabelki w izbie podłanczoł wrrrrrrrrrrr :kwasny::facepalm: RS6
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Grześ oki poczekam na parkingu ,Krzychu żałuj.....Hammeer wrócił pojscany...wziął ze mnie przykład
Gość .... Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Fajnie że zapytałem i dał sie kolega namówić żeby sie przejechać RS6, przy okazji inni też mieli szanse
seves Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Fajnie że zapytałem i dał sie kolega namówić żeby sie przejechać RS6, przy okazji inni też mieli szanse dokładnie Kuba to dzieki Tobie bo nie wstydziles sie jak ja:grin: PS Kuba - Audi a3 2.0tdi - ile za wyciecie dpf'a u Ciebie? moze byc pw - kolezanka musi wymienic
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Siemono dziewczyny RS6 się kłania mam nadzieje że się podobało bo po takich jazdach 35L wyszło ehh tam raz się żyje prawda oby jak najwięcej takich wypadów mi się nie podobało bo nie jechałem to raz a dwa nie chciałeś mi sprzedać auta za 136 tyś zł - sorki że nie miałem wczoraj przy sobie więcej ale nie mam zwyczaju nosić większej kasy - mogę dać 138 tyś ale musisz 2 dni poczekać Ps. do Gliwic zapraszam - podam namiary Twojej furki ochronie żeby Cię do nas wpuścili Bo z reguły jest tak że jak ktoś przyjeżdża seryjnym autem to go nie wpuszczają
A4 Mario Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dzisiaj Leon bedzie robił furore ...
sirred Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Siemono dziewczyny RS6 się kłania mam nadzieje że się podobało bo po takich jazdach 35L wyszło ehh tam raz się żyje prawda oby jak najwięcej takich wypadów mi się nie podobało bo nie jechałem to raz a dwa nie chciałeś mi sprzedać auta za 136 tyś zł - sorki że nie miałem wczoraj przy sobie więcej ale nie mam zwyczaju nosić większej kasy - mogę dać 138 tyś ale musisz 2 dni poczekać Ps. do Gliwic zapraszam - podam namiary Twojej furki ochronie żeby Cię do nas wpuścili Bo z reguły jest tak że jak ktoś przyjeżdża seryjnym autem to go nie wpuszczają na waciki mam
Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Siemono dziewczyny RS6 się kłania mam nadzieje że się podobało bo po takich jazdach 35L wyszło ehh tam raz się żyje prawda oby jak najwięcej takich wypadów mi się nie podobało bo nie jechałem to raz a dwa nie chciałeś mi sprzedać auta za 136 tyś zł - sorki że nie miałem wczoraj przy sobie więcej ale nie mam zwyczaju nosić większej kasy - mogę dać 138 tyś ale musisz 2 dni poczekać Ps. do Gliwic zapraszam - podam namiary Twojej furki ochronie żeby Cię do nas wpuścili Bo z reguły jest tak że jak ktoś przyjeżdża seryjnym autem to go nie wpuszczają na waciki mam Arturku..okej tylko daj z 10 min wcześniej znać abym się zdążył "poszykować":decayed:
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Siemono dziewczyny RS6 się kłania mam nadzieje że się podobało bo po takich jazdach 35L wyszło ehh tam raz się żyje prawda oby jak najwięcej takich wypadów mi się nie podobało bo nie jechałem to raz a dwa nie chciałeś mi sprzedać auta za 136 tyś zł - sorki że nie miałem wczoraj przy sobie więcej ale nie mam zwyczaju nosić większej kasy - mogę dać 138 tyś ale musisz 2 dni poczekać Ps. do Gliwic zapraszam - podam namiary Twojej furki ochronie żeby Cię do nas wpuścili Bo z reguły jest tak że jak ktoś przyjeżdża seryjnym autem to go nie wpuszczają na waciki mam no przestań - to dla Ciebie jedyna okazja Autko albo w jeziorze garażowało przez 2 miesiące albo z 3szt. pospawane skoro niemiec je sprzedał za 80 tyś zł a polski cwany handlarz za 105 tyś zł namyśl się jeszcze to może aż tak na nim nie stracisz ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- Ps. nie dostałeś tak czasem do auta 2 kluczyków i 2 nr VIN
Pretor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Po wczorajszej przejażdżce RS6 na nocce jakoś wyjątkowo mi się nie chciało spać :eusathink:. Dotychczas człowiek tylko na youtube mógł sobie coś takiego pooglądać a tu taka miła niespodzianka. Jeszcze raz dzięki sirred i Tobie Seves także. Obu Wam życzę bezawaryjnego i szczęśliwego użytkowania.
sirred Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to co widzimy się dzisiaj w gliwicach?
Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dużo osób z wczorajszego spota będzie na SGL:wink:
A4 Mario Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dużo osób z wczorajszego spota będzie na SGL:wink: I pare innych osób ...
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to co widzimy się dzisiaj w gliwicach? wpada, wpadaj - klimat nie gorszy niż w Żorach a ekipa częściowo się pokrywa
seves Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to co widzimy się dzisiaj w gliwicach? zdzwonimy się
laki83 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ---------- :jerk: a kurfa...tu predkosciomerz idzie tak szybko jak w moim obrotomierz
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 a takie coś...było na spocie w SZO:naughty: ---------- Post dopisany 20-04-2013 at 04:52 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 22:17 ---------- ja pier**le...bo inaczej nie idzie powiedzieć...2h już nie śpię
Rekomendowane odpowiedzi