Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No i bardzo ładny NICK:decayed:A właśnie Orzeszku...na przyszły tydzień możesz (jak masz chęci) sobie poszykować dwa wolne popołudnia:wink:...jest misja...pod kryptonimem "fałwu polo":decayed:
Orzeszek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No i bardzo ładny NICK:decayed:A właśnie Orzeszku...na przyszły tydzień możesz (jak masz chęci) sobie poszykować dwa wolne popołudnia:wink:...jest misja...pod kryptonimem "fałwu polo":decayed: Jak coś masz i możesz to dawaj teraz , mam wolne
Kuna Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dobry melduję się jutro na spocie. Panowie potrzebuję pasty autosol - u mnie w sklepach nigdzie tego nie ma, jak by ktoś widział niech kupi mi tubkę oddam jutro kasę. ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- PS: albo coś dobrego do polerki:naughty:
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dobry melduję się jutro na spocie. Panowie potrzebuję pasty autosol - u mnie w sklepach nigdzie tego nie ma, jak by ktoś widział niech kupi mi tubkę oddam jutro kasę. ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- PS: albo coś dobrego do polerki:naughty: Garść piachu spod zaparkowanego pod blokiem koła
Kuna Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 haha. A może znacie coś lepszego masa tego na necie
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dobry melduję się jutro na spocie. Panowie potrzebuję pasty autosol - u mnie w sklepach nigdzie tego nie ma, jak by ktoś widział niech kupi mi tubkę oddam jutro kasę. ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- PS: albo coś dobrego do polerki:naughty: Garść piachu spod zaparkowanego pod blokiem koła jo mom hasi na zbyciu...
A4 Mario Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dobry melduję się jutro na spocie. Panowie potrzebuję pasty autosol - u mnie w sklepach nigdzie tego nie ma, jak by ktoś widział niech kupi mi tubkę oddam jutro kasę. ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- PS: albo coś dobrego do polerki:naughty: Garść piachu spod zaparkowanego pod blokiem koła jo mom hasi na zbyciu...
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dobry melduję się jutro na spocie. Panowie potrzebuję pasty autosol - u mnie w sklepach nigdzie tego nie ma, jak by ktoś widział niech kupi mi tubkę oddam jutro kasę. ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ---------- PS: albo coś dobrego do polerki:naughty: Garść piachu spod zaparkowanego pod blokiem koła jo mom hasi na zbyciu... to do Kuny...wiync niy żałuja, aby buł poler musi być mat:grin:
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KRZYSZTOFIE :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
tomaszstn Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Krzysiek 100 LAT :decayed::decayed::decayed::decayed:
A4 Mario Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja pisze skromnie bo z fona.... Najlepszego....
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Mario...ten banan w Twym poście....dziwnie wygląda:grin:
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no jak to miałeś na celu, to Ci się udało:kox: ---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:14 ---------- dobra spadam bo zaraz Moja Żonka jak wstanie, to mnie za uszy wytarga do wyra:facepalm: dobranoc:hi:
Matek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 m3rvin wszystkiego najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Rekomendowane odpowiedzi