stanley Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 amen Moje hasło........i jak juz to z dużej litery ......ehhhh ...te jaworzański sfaniaczki... ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Dzieki za spota...... ......następnym razem to może i ja spróbuje rodzinnego wypada zrobić...... to daj znać, może znowu uda się rodzinnie
stanley Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 podziękowali za spota:hi: ale chyba głodny do domu nie wróciłeś ?
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 amen Moje hasło........i jak juz to z dużej litery ......ehhhh ...te jaworzański sfaniaczki... ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Dzieki za spota...... ......następnym razem to może i ja spróbuje rodzinnego wypada zrobić...... to daj znać, może znowu uda się rodzinnie Ok
Polko_V Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 podziękowali za spota:hi: ale chyba głodny do domu nie wróciłeś ? ależ skąd...saszłyka dość dużego wpierdzieliłem...podrażniłem żołądek, ale było dobrze......chociaż Ala (słodziak z Niej:smiley:) troszku mi kalorii spaliła:decayed:
stanley Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 podziękowali za spota:hi: ale chyba głodny do domu nie wróciłeś ? ależ skąd...saszłyka dość dużego wpierdzieliłem...podrażniłem żołądek, ale było dobrze......chociaż Ala (słodziak z Niej:smiley:) troszku mi kalorii spaliła:decayed: ten mały dziabąg jeszcze szaleje
seves Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 i ja dzieki ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- podziękowali za spota:hi: ale chyba głodny do domu nie wróciłeś ? ależ skąd...saszłyka dość dużego wpierdzieliłem...podrażniłem żołądek, ale było dobrze......chociaż Ala (słodziak z Niej:smiley:) troszku mi kalorii spaliła:decayed: ten mały dziabąg jeszcze szaleje :grin::grin::grin: Stan czym Wy ją karmicie
Polko_V Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 podziękowali za spota:hi: ale chyba głodny do domu nie wróciłeś ? ależ skąd...saszłyka dość dużego wpierdzieliłem...podrażniłem żołądek, ale było dobrze......chociaż Ala (słodziak z Niej:smiley:) troszku mi kalorii spaliła:decayed: ten mały dziabąg jeszcze szaleje no to ładnie naładowała się ja se psytnąłem i idę prosto do łóżka:hi:
stanley Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 i ja dzieki ---------- Post dopisany at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- podziękowali za spota:hi: ale chyba głodny do domu nie wróciłeś ? ależ skąd...saszłyka dość dużego wpierdzieliłem...podrażniłem żołądek, ale było dobrze......chociaż Ala (słodziak z Niej:smiley:) troszku mi kalorii spaliła:decayed: ten mały dziabąg jeszcze szaleje :grin::grin::grin: Stan czym Wy ją karmicie na spocie zjadła tylko kilka frytek PS. Musimy jej chyba zmienić mleczko
A4 Mario Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Elo ... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Krzysztof ,a może zgadasz sie z Szymkiem i też się wybierzesz na grila + do Nałęża pod Bielsko ---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:26 ---------- Może ten Twój ziomek co był też u nas na spocie też by pojechał ??
danielom Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 Krzysztof ,a może zgadasz sie z Szymkiem i też się wybierzesz na grila + do Nałęża pod Bielsko ---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:26 ---------- Może ten Twój ziomek co był też u nas na spocie też by pojechał ?? Jak to jadymy?
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Przepisowo ....hehe....czekam na info od chłopaków z Badum....jak tylko dadzą znać to Ci zadzwonię
Rekomendowane odpowiedzi