Polko_V Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a założyciel tego wątku to na spoty jeszcze jeździ ,czy czeka aż w końcu będzie kolorowy jak Wihajster :grin::grin: i nie będzie musiał już tak często wpadać :decayed::decayed: :grin:dobreee...
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a założyciel tego wątku to na spoty jeszcze jeździ ,czy czeka aż w końcu będzie kolorowy jak Wihajster :grin::grin: i nie będzie musiał już tak często wpadać :decayed::decayed: :grin:dobreee... :D:D:D:D:D Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Elo Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
danielom Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 a założyciel tego wątku to na spoty jeszcze jeździ ,czy czeka aż w końcu będzie kolorowy jak Wihajster :grin::grin: i nie będzie musiał już tak często wpadać :decayed::decayed: Nie lotej, beze mnie tak jak i bez Ciebie jakis czas temu te spoty beda dzis bede raczej
#Przemo# Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 siemamko.....kulasz na SZO dziś ?? autko pomalowane jeszcze tylko składanie wszystkiego i jutro popołudniu będę go odbierał także spot dzisiaj odpada. W końcu lotka i listwy zamontuje po pół roku leżakowania w garażu ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- teraz jak patrzę jak już będzie wszystko na miejscu to mi sprzedaż też jakoś przejdzie
danielom Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bylismy od 18:20 do 19:40 ale nikt sie nie pojawil, wiec pojechalismy do domu
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bylismy od 18:20 do 19:40 ale nikt sie nie pojawil, wiec pojechalismy do domu No to lipa ... az dziw ze nawet artur nie zawital ... :eek: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 za spota...i Ewka również ...i pssyyt:beer:
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 za spota...i Ewka również ...i pssyyt:beer: to Wy już robicie spota na dwie tury ?
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 za spota...i Ewka również ...i pssyyt:beer: to Wy już robicie spota na dwie tury ? :D:D:D:D Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 za spota...i Ewka również ...i pssyyt:beer: to Wy już robicie spota na dwie tury ? czemu...?? Ja pisałem, żem się zjawię dopiero koło 20.30 i dużo osób później przyjechało... ...chociaż wyjątki się znalazły... ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- :D:D:D:D zdrówko...
Rekomendowane odpowiedzi