H4mm3R Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Seves tyle na kole ostatnio jeździsz, to pomalowałbyś w końcu ten ściorany zderzak jak auto stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tomku, nie pomyślałem o tym że przy moim ledwo jeżdżącym klekocie jest więcej zabawy podczas wyprzedzania (zdążę ku**a czy nie) Wysłane z mojego MT27i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dobrze ,że tyle tylko ....mógł frajer spanikować i Ci bok przetrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Seves tyle na kole ostatnio jeździsz, to pomalowałbyś w końcu ten ściorany zderzak jak auto stoi Hammerku powiem Ci więcej - moja stoi dalej tylko na gwincie z przodu bo na tył czasu nie mieli a ja potem autko brałem na przyszły tydzień jestem umówiony i zderzak póki co też pomalują chyba że coś się znów z czasem zmieni ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ---------- A na spota to już nie łaska przyjechać ??.....ehhhh ....... nie ładnie ....nie ładnie......... Krzysztof też pokazał sie kilka razy ,a teraz siedzi w domu i przy klawiaturze tylko wie śmieje trenuję teraz sporo i każde wolne popołudnie/wieczór na kole siedzę a do Was na kole nie ma co przyjeżdzać bo każdy się dziwnie patrzył wstydzili się czy coś Co sie dziwisz?? Jedzie sie tu i tam.....i nie wszędzie na spoty wpadają kolesie w rajtkach dla mnie i reszty moich znajomych to normlane ale oni znają mnie dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Seves tyle na kole ostatnio jeździsz, to pomalowałbyś w końcu ten ściorany zderzak jak auto stoi Hammerku powiem Ci więcej - moja stoi dalej tylko na gwincie z przodu bo na tył czasu nie mieli a ja potem autko brałem na przyszły tydzień jestem umówiony i zderzak póki co też pomalują chyba że coś się znów z czasem zmieni ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ---------- A na spota to już nie łaska przyjechać ??.....ehhhh ....... nie ładnie ....nie ładnie......... Krzysztof też pokazał sie kilka razy ,a teraz siedzi w domu i przy klawiaturze tylko wie śmieje trenuję teraz sporo i każde wolne popołudnie/wieczór na kole siedzę a do Was na kole nie ma co przyjeżdzać bo każdy się dziwnie patrzył wstydzili się czy coś Co sie dziwisz?? Jedzie sie tu i tam.....i nie wszędzie na spoty wpadają kolesie w rajtkach dla mnie i reszty moich znajomych to normlane ale oni znają mnie dłużej Spoko też znam wielu co śmigają w rajtkach nie tylko na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 przy przed robo:disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 A na spota to już nie łaska przyjechać ??.....ehhhh ....... nie ładnie ....nie ładnie......... Krzysztof też pokazał sie kilka razy ,a teraz siedzi w domu i przy klawiaturze tylko wie śmieje trenuję teraz sporo i każde wolne popołudnie/wieczór na kole siedzę a do Was na kole nie ma co przyjeżdzać bo każdy się dziwnie patrzył wstydzili się czy coś Ja bym się chętnie zjechał na Twoim kole ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pany szukam zdrowego 3.0. Jak by ktoś coś wiedział proszę o info :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Znowu mam do was prośbę, kto ma "pożyczyć" felgi 19" mam do kupienia moim zdaniem ciekawe felgi ale nie wiem, czy nie będą za małe stąd moje pytanie. Chciałbym przymierzyć jakieś 19" pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Znowu mam do was prośbę, kto ma "pożyczyć" felgi 19" mam do kupienia moim zdaniem ciekawe felgi ale nie wiem, czy nie będą za małe stąd moje pytanie. Chciałbym przymierzyć jakieś 19" pomoże ktoś? Tu nikt niema tak dużych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 H4mm3R ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Zamieszczone przez neimaD Znowu mam do was prośbę, kto ma "pożyczyć" felgi 19" mam do kupienia moim zdaniem ciekawe felgi ale nie wiem, czy nie będą za małe stąd moje pytanie. Chciałbym przymierzyć jakieś 19" pomoże ktoś? Tu nikt niema tak dużych felg Może poza Sevesem który ma duże koła w swojej kolarce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 mam 18 jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 mam 18 jak coś Na tym da się jeździć po PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi