seves Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie raz zauważyłem jak dmuchało ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Winda bydzie? Bo jak jo tam wiada na parapetówa? Domy rada i bez windy PS tak tak juz się próbuję na krzywy ryj wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja Grzegorz Polek oświadczam, że będę na dzisiejszym spocie w SZO o godzinie ~20.30 ze względu na II zmianę... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja Grzegorz Polek oświadczam, że będę na dzisiejszym spocie w SZO o godzinie ~20.30 ze względu na II zmianę...... ja odpadam.............wczoraj przejeździłem 200 dzisiaj siedze w domu ---------- Post dopisany at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ---------- po pracy ..........wieczorem koło 21:30 lece na kato:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 a ja wpadne się przywitać ---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ---------- bede koło 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 jak będziecie siedzieć dłużej to koło 21:30-21:32 wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Chwile juz jestem ale nikogo nie ma więc za chwile też będę spadał bo samemu trochę smu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja własnie otwarłem pierwsze pifko w Białce Tatrzańskiej ... :beer::beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja własnie otwarłem pierwsze pifko w Białce Tatrzańskiej ... :beer::beer: A ten znowu w sanatorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Grzesiek tam jedzie zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 teraz to ja już jestem w domu:wink: przywitali mnie wszyscy że hej:grin: godzine postałem sam i pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 teraz to ja już jestem w domu:wink: przywitali mnie wszyscy że hej:grin: godzine postałem sam i pojechałem Watek musisz czytać...szczególnie przed spotem by na darmo nie przepalać zupy... ...wakacjami jeszcze ludzie żyją...inni sie zakochali ....jeszcze inni są w pracy ...a ...jeszcze inni dzieci porobili i w domach siedzą ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikj5 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 strate zupy przeżyje:wink: to nie tak daleko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To szaszłyka z grilla dziś nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi