Arturoo Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Ruscy są jednak lepsi od polskich budowniczych - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu łosz curVA:shock3:---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- ...i od razu piszę...nie, nie ta firma mi budowała/podnosiła dom:decayed:
Matek Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 potrzebuje jakiegos speca od turbo bo moje zdechlo. Okolice rybnika najlepiej.. bedzie zmiana na awx Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Arturoo Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Pretor..............ale z tego co pamiętam to nie Twój rejon
Kuna Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Arturoo znalazłeś to czego szukałeś?
Polko_V Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Najlepszego Kuna ...i życzę Ci aby nie padało jak będziesz jeździć na spoty
Arturoo Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Kuna wszystkiego dobrego......:drunk::drunk: Arturoo znalazłeś to czego szukałeś? Cycku leśna to jest jak wylatujesz z Pawłowic na Cieszyn...a tam gdzie mi pokazałeś gdzie na dxiwki jeździsz to jest pszczyńska
Polko_V Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 ---------- Post dopisany at 05:37 ---------- Poprzedni post napisany at 05:36 ---------- ...a jednak do roboty...niestety, bo miałem na dziś troszku inne plany:disgust:
Rekomendowane odpowiedzi