ucho.77 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Majkel Ty też tak ta Twoja LKWyja upalosz
Majkel Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 :hi:majkel bus'em latosz? tak busem, blaszakiem ...ale mam nadzieję, że już niedługo skończe z kierownicą
Mario22 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Elo Wysłane z telewizora Note2
m3rvin Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 :hi:majkel bus'em latosz? tak busem, blaszakiem ...ale mam nadzieję, że już niedługo skończe z kierownicą rozumie blaszka do 3,5t bez tacha latasz twoja i pod spedycja czy tylko driver ? ---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:11 ---------- :hi:
Majkel Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 :hi:majkel bus'em latosz? tak busem, blaszakiem ...ale mam nadzieję, że już niedługo skończe z kierownicą rozumie blaszka do 3,5t bez tacha latasz twoja i pod spedycja czy tylko driver ? dokładnie, żadnego tacha i blacha, no i jeżdże dla kolesia, auto nie moje, przynajmniej mniejszy stres nie raz po 20-30h za kółkiem żałuje że nie mam tego tacha
Mario22 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 :hi:majkel bus'em latosz? tak busem, blaszakiem ...ale mam nadzieję, że już niedługo skończe z kierownicą rozumie blaszka do 3,5t bez tacha latasz twoja i pod spedycja czy tylko driver ? dokładnie, żadnego tacha i blacha, no i jeżdże dla kolesia, auto nie moje, przynajmniej mniejszy stres nie raz po 20-30h za kółkiem żałuje że nie mam tego tacha Też tak kiedyś miałem do czasu aż po wielu godzinach jazdy z trasy w trase pod rzeszowem calego załadowanego transita agd posadziłem bez kół za rowem w polu.... Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Ja też osobówką między drzewami latałem.....od tego czasu w nocy nie jeżdżę wolno...i dzięki temu nie zasypiam.... wysłane z one v
Rekomendowane odpowiedzi