Majkel Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 teee... kup se myszka do tego Samsunga, bo w kapelona palcym niy trefiłeś
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 teee... kup se myszka do tego Samsunga, bo w kapelona palcym niy trefiłeś :thumbup: Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 i psyyt... No to ... Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 i psyyt... a ja w pracy Peszek ... ja od rana w domu ... A skoro mowa o browarach to... Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 i psyyt... a ja w pracy spoko...łyknę kolejnego za Twe zdrówko:wink:---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- i psyyt... a ja w pracy Peszek ... ja od rana w domu ... A skoro mowa o browarach to... http://img.tapatalk.com/d/13/10/28/5agevygy.jpg Wysłane z telewizora Note2 taki...to ja dla teścia bym zamówił
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 i psyyt... a ja w pracy spoko...łyknę kolejnego za Twe zdrówko:wink: I to jest kolega btw : pyrsk Twoje (Wasze) wysłane z one v
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 i psyyt... a ja w pracy spoko...łyknę kolejnego za Twe zdrówko:wink: I to jest kolega btw : pyrsk Twoje (Wasze) wysłane z one v no to zdrówko:decayed: i kolejny:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi