Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 łaaa...ta cena to potrafi spowodować wytrzeźwienie:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 łaaa...ta cena to potrafi spowodować wytrzeźwienie:facepalm: Ja lubię degustować takie trunki niż się napierdolić jak świnia ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- To ją wolę jakieś poliftowe taile kupić :-PWysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Taaa chyba nakładki brembo na heble do C6 nie dość że drogo to nic nima
Polko_V Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 łaaa...ta cena to potrafi spowodować wytrzeźwienie:facepalm: Ja lubię degustować takie trunki niż się napierdolić jak świnia ile to idzie się delektować
neimaD Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 łaaa...ta cena to potrafi spowodować wytrzeźwienie:facepalm: Ja lubię degustować takie trunki niż się napierdolić jak świnia ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- To ją wolę jakieś poliftowe taile kupić :-PWysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Taaa chyba nakładki brembo na heble do C6 nie dość że drogo to nic nima Spokojnie pomalutku z czasem będzie lepiej, nie każdy zaczyna od przeszczepów z s4 :-P Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Co nie zmienia faktu że bym Ci za to VIPa zabrał na forum A6 działaj cycu
neimaD Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Myślę, że latem będziesz zadowolony, jak porobie to co sobie zaplanowalem Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
danielom Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Co nie zmienia faktu że bym Ci za to VIPa zabrał na forum A6 działaj cycu :grin:
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Myślę, że latem będziesz zadowolony, jak porobie to co sobie zaplanowalem Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Oby Tobie się podobało, ja mogę tylko doradzić lub skrytykować ---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 siemanko łaaa...ta cena to potrafi spowodować wytrzeźwienie:facepalm: Ja lubię degustować takie trunki niż się napierdolić jak świnia Szczególnie.....czym to było .........????? camparii ?????
neimaD Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 siemanko łaaa...ta cena to potrafi spowodować wytrzeźwienie:facepalm: Ja lubię degustować takie trunki niż się napierdolić jak świnia Szczególnie.....czym to było .........????? camparii ????? Jeszcze tak źle nie było żebym się zataczał po alko a camparii było zatrute
Rekomendowane odpowiedzi