tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 No właśnie, ciekawe gdzie takie odbojniki można kupić
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Rezanie, rezanie, rezanie Pięknie wyszło
H4mm3R Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Normalnie czysta euforia na spocie była ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ----------
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Rezanie, rezanie, rezanie Pięknie wyszło
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Normalnie czysta euforia na spocie była ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- nooo kurna .............kto to kwiczy jak dźgany wieprzek od 9 do 10s :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wszytko pięknie ale żeby tą klapę zamknąć to łapy bardziej upierdolone niż przy otwieraniu
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wszytko pięknie ale żeby tą klapę zamknąć to łapy bardziej upierdolone niż przy otwieraniu Nie sposób Ci nie przyznać racji.... wysłane z one v
srb38vx Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu .....jak Ty kupujesz swoim córkom długopisy z takimi sprężynami....... . . . .to dziewuchy muszą mieć łapy jak nie byle jaki kowal ......:polew::polew: wysłane z one v
srb38vx Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu .....jak Ty kupujesz swoim córkom długopisy z takimi sprężynami....... . . . .to dziewuchy muszą mieć łapy jak nie byle jaki kowal ......:polew::polew: wysłane z one v :polew::polew: Kaj tyś sie chowoł ,tylko głupoty w tej głowie
ucho.77 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu .....jak Ty kupujesz swoim córkom długopisy z takimi sprężynami....... . . . .to dziewuchy muszą mieć łapy jak nie byle jaki kowal ......:polew::polew: wysłane z one v :polew::polew: Kaj tyś sie chowoł ,tylko głupoty w tej głowie Cwaniak bo ma w opcji a my sprezynki musimy dokladac:grin:
Rekomendowane odpowiedzi