Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Były męskie.....ale to przy rejestracji były rozdawane ...a teraz tak dzielili. . . . . . . . . . . ...no widać jak dzielili
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Arturo gratki kolorku - ale musze przyznać nie pasuje Ci Chyba się będę długo przyzwyczajał - to taj jak bym Cię w baletkach widział
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 nie idzie samego koloru na jakiś normalny zmienić ??
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 nie idzie samego koloru na jakiś normalny zmienić ?? Nie przejmuj sie media nas przyzwyczajają do gejostwa i próbują pokazywać że to nic złego i pedał to też człowiek więc luzik :D:D
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 wiedziłałem ,że tak to się skończy
Mario22 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 wiedziłałem ,że tak to się skończy Tak całkiem teraz serio u nas był już przypadek w firmie że dwóch typów sie całowało .... i co ... nic nie zrobisz ... a w tvnie próbują pokazywać jakie to fajne i normalne.... ostatnio w rozmowach w toku byli .. żenada... Dlatego ... P.s. to nie ja a twoim różem się nie przejmuj .... wkońcu każdy się przyzwyczai i zaakceptuje... tak jak miszke... :D:D:D
Rekomendowane odpowiedzi