Opublikowano 9 Lutego 201412 l Goście pojechali ale opierdoliłem trochę % Ania jako driver Już dzisiaj za bardzo pokazała jadąc do SK b7:facepalm:
Opublikowano 9 Lutego 201412 l Goście pojechali ale opierdoliłem trochę % Ania jako driver Już dzisiaj za bardzo pokazała jadąc do SK b7:facepalm: Nie bądź taki surowy dla niej przyjedz, pogadamy o felgach
Opublikowano 9 Lutego 201412 l Goście pojechali ale opierdoliłem trochę % Ania jako driver Już dzisiaj za bardzo pokazała jadąc do SK b7:facepalm: Nie bądź taki surowy dla niej przyjedz, pogadamy o felgach Nie ma takiej opcji, felgi to temat zamknięty, już wybrałem a tak to mi znowu namieszasz w dyni
Opublikowano 9 Lutego 201412 l Goście pojechali ale opierdoliłem trochę % Ania jako driver Już dzisiaj za bardzo pokazała jadąc do SK b7:facepalm: Nie bądź taki surowy dla niej przyjedz, pogadamy o felgach Nie ma takiej opcji, felgi to temat zamknięty, już wybrałem a tak to mi znowu namieszasz w dyni To siedź doma jak grubiorz na pynzyji
Opublikowano 9 Lutego 201412 l Goście pojechali ale opierdoliłem trochę % Ania jako driver Już dzisiaj za bardzo pokazała jadąc do SK b7:facepalm: Nie bądź taki surowy dla niej przyjedz, pogadamy o felgach Nie ma takiej opcji, felgi to temat zamknięty, już wybrałem a tak to mi znowu namieszasz w dyni I tak nie powiesz co kupiłeś ale oby to coś podobnego do vossenów ...