Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] A6 C7 3.0TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A6 na xenonie do porównania z full LED? czy inny model auta?

Nie . akurat odbieram scirocco zony i tam jest biksenon

Opublikowano

97be14f35ed09e93med.jpg

d376277a5faf5bdbmed.jpg

c0ca5408995f3fedmed.jpg

d7d2c85e22f75dd1med.jpg

18e6af5e03656df6med.jpg

f392c3dcbf7da9b3med.jpg

c23492155da9666fmed.jpg

1ac0860f1bf5fc79med.jpg

e49fd3f006c6fefemed.jpg

c68b9f87ddea23ecmed.jpg

cc572cf4344a9060med.jpg

3f60e580ec050d0bmed.jpg

486722b43a0a405fmed.jpg

Opublikowano

Ale cudo!!!!

Planujesz kiere 3ramienna?

Widzialem wczoraj taka biala na ledach:kox::kox:

Opublikowano

Planujesz kiere 3ramienna?

nie. mogłem ją od razu zamówić ale nie chciałem. jakoś 4-ramienna mi się lepiej podoba

Opublikowano
:slina: Piękne auto. Ciekawy kolor skóry
Opublikowano

świetne kolory! masz Bose?

Opublikowano

ale wnętrze- masakra- na zegarach już chyba więcej info się nie dało upchnąć :slina: :slina:

Opublikowano

nie mam. jest audi sound system. nigdy nie potrzebowałem super dzwięku w aucie a to co jest np jak koncert dvd leci to daje i tak super jak dla mnie efekt. podczas jazdy i tak głośność jest prawie na min. bo nie mogę się póki co V6 nasłuchać...

Opublikowano

Rewelacja to autko, szkoda tylko, że na fotosiku nie mogę zobaczyć dużych zdjęć :(

Opublikowano

jak sie nie myle kolego to teraz juz nie ma BOSE tylko jest Bang & Olufsen

furka kosmos noramlnie i pomyslec ze u mnie w firmie szefostwo kupilo sobie BMW 5 F11 zamiast takiej sucz.... :facepalm:gratuluje autko marzenie

Opublikowano

jest i bose za 5tys i jest bang olufsen za 30tys :)

Opublikowano
jest i bose za 5tys i jest bang olufsen za 30tys :)

Zgadza sie :wink: w :audi: montują BOSE and B&O .

Jeszcze raz graty furki :jerk: i nie ma czego czepiać się ze tego czy tamtego nie ma wyposazeniu . Najważniejsze ze własciciel wie co mu będzie potrzebne w aucie :thumbup1:

AUDI SOUND SYSTEM tez przeciez fajnie gra :ok2:

Opublikowano

Super fura :good: Graty. Nareszcie jakieś inne połączenie kolorów, a nie wszystko co białe na zewnątrz to czarne w środku :yes2: To jest skóra Valcona + sportowe fotele?

Opublikowano
Super fura :good: Graty. Nareszcie jakieś inne połączenie kolorów, a nie wszystko co białe na zewnątrz to czarne w środku :yes2: To jest skóra Valcona + sportowe fotele?

tak valcona i sportowe fotele, które prawdę mówiąc są średnie w porównaniu z bmw 5 i tamtymi fotelami sportowymi

Opublikowano

piekny wozek, ten fis miedzy zegarami rozbraja pewnie nie ma co przełączać na inne podstrony :)

Opublikowano

tak valcona i sportowe fotele, które prawdę mówiąc są średnie w porównaniu z bmw 5 i tamtymi fotelami sportowymi

Bardzo ładne te fotele, zastanawiam się czy trzymanie boczne nie jest słabsze niż przy sportowych fotelach w a4 b8:eusathink:

Teraz w A6 dostępny jest pakiet promocyjny Prime ze skórą Milano, ale Twoja Valcona lepsza:naughty:

Opublikowano

Wnętrze jest przepiękne!

Brąz idealnie pasuje do klimatu auta, biały kolor auta też rewelacja, felgi w klimat Rotorów bym jedynie się skłaniał.

Średnie spalanie mi się podoba, jak u mnie:wink: tzn jakbym próbował się utrzymać to raczej +3l min u mnie:decayed:

Ja wiem, że to klasa wyżej względem b8, ale jak jest faktycznie z miejscem na tylnej kanapie ? znacząco więcej ?

Opublikowano

Bardzo ładne te fotele, zastanawiam się czy trzymanie boczne nie jest słabsze niż przy sportowych fotelach w a4 b8:eusathink:

Teraz w A6 dostępny jest pakiet promocyjny Prime ze skórą Milano, ale Twoja Valcona lepsza:naughty:

też miałem milano ale za dopłatą ponad 1tys wziąłem valcone bo ten kolor tylko w valconie występował

---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:59 ----------

Wnętrze jest przepiękne!

Brąz idealnie pasuje do klimatu auta, biały kolor auta też rewelacja, felgi w klimat Rotorów bym jedynie się skłaniał.

Średnie spalanie mi się podoba, jak u mnie:wink: tzn jakbym próbował się utrzymać to raczej +3l min u mnie:decayed:

Ja wiem, że to klasa wyżej względem b8, ale jak jest faktycznie z miejscem na tylnej kanapie ? znacząco więcej ?

c7 jest dłuższe od B8 o 25cm i to widać na każdym kroku. miejsca jest jak w stodole. ostatnio mój brat jechał za mną i między kolanami a siedzeniem miął jeszcze sporo miejsca a ja mając 187cm wzrostu też przy samej kierownicy nie siedzę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...